Emanet 225. bölüm izle | Kanal 7 Youtube ve Kanal izle 7 izle - 8 Ekim 2021 Cuma

Emanet 225. bölüm izle | Kanal 7 Youtube ve Kanal izle 7 izle - 8 Ekim 2021 Cuma
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Emanet'te bugün yepyeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümlerinde hafta finali ile yayınlanacak olan yapım bir kez daha ilgiyle izlenecek. Yaman ve Seher'in birlikteliklerinde yaşanacaklar da sabırsızlıkla bekleniyor. Emanet 225. bölüm izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Elde ettiği reyting sonuçları ile adından her geçen gün daha da fazla bahsettirmeyi başaran Emanet'te bugün 45'inci hafta tamamlanıyor. İlk günden bu yana ilgiyle seyredilen yapımda yine sular durulmuyor. Eşini konakta tutabikmek ve onun sevgisini yeniden kazanmak isteyen Yaman mücadeleden galip ayrılabilecek mi? Yusuf için girdikleri bu yaolda geldikleri noktadan kurtuluş yolu bulabilmek adına her şeyi seferber eden Yaman mutlu sona yakındır ancak beklemediği bir gelişme her şeyi mahvedebilir. Seher'in yeni hamlesi ne olacak? Emanet 225. bölüm izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. Sizler de hem dizi hem de bölümler hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Emanet 225. bölüm özeti

Yayınlandığı günlerde kendi kuşağında ve 24 saatlik dilimde birçok yapımı geride bırakan Emanet'in yeni bölümünde Seher evden gidiyor. Yaman ise doktoru bulabilmek adına gösterdiği çabanın son bulmasını ve her şeyi öğrenmeyi istiyor. Eğer doktor konuşursa Yaman da bunca zamandır peşinden koştuğu gerçeklere ulaşırsa o zaman sevdiği kadının karşısına temiz  bir şekilde çıkmayı planlıyor. Ama bu gerçekleşecek mi? Hepsi ve daha fazlası Emanet'in yeni bölümünde.

emanet duygu ipek arkan

emanet duygu ipek arkan


Emanet dizisinden geçtiğimiz sezon Kiraz karakterini canlandıran Gülderen Güler ile bir röportaj gerçekleştirdik. Buraya tıklayarak röportajı okuyabilirsiniz.


Gülderen Güler


 

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

sıla türkoğlu fotoğrafları

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir
 

Emanet 226. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi olarak ekranlardaki yerini alan Emanet'in bir sonraki gün yayınlanacak olan bölümü de merakla bekleniyor. Emanet'in 226. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 225. bölüm sonrasnı ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Emanet 226. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.



Emanet 225. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Emanet. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.

 

Emanet oyuncuları

Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay.

 

Emanet 225. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.

KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.