Emanet 226. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 11 Ekim Pazartesi neler yaşanacak?

Emanet 226. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 11 Ekim Pazartesi neler yaşanacak?
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük dizisi Emanet'te bir haftanın daha sonuna gelindi. Seyirciler yeni haftada neler olacağını merak ediyor. Yaman, doktoru bulup konuşturabilecek mi? Seher'i konakta tutabilmek ve yeniden eski günlerine dönmenin hesaplarını yapan Yaman'ın çabası yeterli olacak mı? Diğer yandan Ali ve Duygu arasında yeni bir aşk filizlenecek mi? Emanet 226. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleriyle adından söz ettirmeyi sürdüren Emanet'te yepyeni bir hafta daha sona erdi. Tam 45'inci haftası geride bırakan dizide bir yenisi daha sabırsızlıkla bekleniyor. Yaman'ın sevdiği kadın ve yeğeni için verdiği mücadele yine devam edecek. Karakolda da Ali ve Duygu'nun bir anda ortadan kayboluşlarının arkasındaki neden araştırılır. Fırat sürekli Ali'yi arar, İbo ise farklı senaryolarla Kara'nın karşısına çıkar. Ancak bugüne kadar beklenmeyen bir şey yaşanır. Duygu kendisinin peşinden gelip bir de üstüne vurulan Ali'ye karşı yelkenleri suya indirir. Bunun ne zaman aşka dönüşeceği de merak konusu. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Emanet 226. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



 

Emanet 226. bölüm özeti

Konakta Yaman ve Seher dışında da olaylar yaşanmaya devam eder. Zuhal bir süre önce döndüğü eve Çiçek'i getirmişti. Ondan dediklerini yapmasını ve olan biteni anlatmasını istemişti. Çiçek son  bölümde kapı dinlerken Cenger'e yakalandı. Ardından da Yaman ile Seher'in arasındaki problemi mutfağ taşıdı ancak beklemediği bir yanıt aldı. Bugüne kadar Yaman'ın en güvendiği isim olan ve sadakatinden ödün vermeyen Cenger, Çiçek'i yerin dibine soktu. Ev sahipleri hakkında konuşmadıklarını, yoruml yapmadıklarını ve en önemlisi de kapı dinlemediklerini söyledi. Doktoru bulabilmek adına çabalayan Yaman'ın en büyük savaşında sonlara gelinmiştir. Ama Seher evden gidiyor. Hepsi ve daha fazlası Emanet'in yeni haftasında...
 

emanet duygu ipek arkan

emanet duygu ipek arkan


 

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher'in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher'in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf'un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı'ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman'ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.


 

Emanet dizisi oyuncuları ve tam kadrosu

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın-Emin Çakır
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, İpek Arkan, Tolga Pancaroğlu, Ferda Işıl, Fikret Hürkan, Hülya Aydın, Onur Saraçer, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.