Emanet 227. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 12 Ekim Salı neler yaşanacak?

Emanet 227. bölüm fragmanı izle ve özeti oku - 12 Ekim Salı neler yaşanacak?
Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Emanet'te haftanın ilk günü sona erdi. Yaman ve Seher'in yeni hayatlarındaki ilk günün ardından yaşanacaklar merak konusu. Peki, yarın neler olacak? Diğer yandan Ali ve Duygu arasındaki yakınlık devam ediyor. Yasemin'in bulunma konusundaki Ali'yi Duygu'nun gözünde her geçen an daha da büyütür. Emanet 227. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hafta içi günlerinde yayınlanan beş bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Emanet'te ilk gün geride kaldı. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yine heyecan dolu anlar izleyicilerle buluşacak. Hem konak hem de karakolda yeni başlangıçlar söz konusu ve bu dakikalar seyiricler tarafından ilgiyle seyredilecek. Aşk, nefret, sadakat ve daha birçok duyguyu barındıran dizi için herkes geri sayımda. Peki yarın neler olacak? Emanet 227. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.
 


Emanet 227. bölüm özeti

Emanet’te bu akşam Yaman gerçekleri ortaya çıkarmak için elinden geleni yapar. Seher ise Yaman’a kötü bir sürpriz hazırlar. Beklediği haberi nihayet almıştır Yaman. Ama her şey açığa çıksın diye çabalarken Seher’in planından habersizdir. Yasemin’in Duygu’nun kardeşi olduğunu öğrenen Ali de artık yanındadır onun. Kardeşini birlikte arayacaklardır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.
 

emanet duygu ipek arkan

emanet duygu ipek arkan


 

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher'in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher'in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf'un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı'ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman'ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.


 

Emanet dizisi oyuncuları ve tam kadrosu

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın-Emin Çakır
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, İpek Arkan, Tolga Pancaroğlu, Ferda Işıl, Fikret Hürkan, Hülya Aydın, Onur Saraçer, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.