Emanet 296. bölüm izle | Kanal 7 Youtube ve Kanal 7 izle - 17 Ocak 2022 Pazartesi

Emanet 296. bölüm izle | Kanal 7 Youtube ve Kanal 7 izle - 17 Ocak 2022 Pazartesi
Kanal 7 ekranlarının sevilerek seyredilen dizisi Emanet'te yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda yer alan yapımda yaşanacaklar merak konusudur. Yaman'ın iyileşmesi için gerekli mucize sonunda gerçekleşti. Peki bundan sonra ne olacak? Peki, Emanet 296. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Emanet 296. bölümde neler oldu? Emanet yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleriyle 2. sezonunda da yoluna tüm hızı ile devam eden Emanet'te 60. hafta bugün başlıyor. Adım adım 300 bölüme doğru giden yayın hayatı ile izleyenleri ekran başına kilitleyen yapımın yeni bölümünde neler olacağı merak konusu. Yusuf amcası için donör olmayı kabul etmiş, Cann ve Zuhal'in planına büyük bir darbe indirmişti.. Peki, Emanet 296. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Emanet 296. bölümde neler oldu? Emanet yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar..


 

Emanet 296. bölüm özeti

Yaman ne olursa olsun sevdiği kadından ve ailesinden ayrılmamayı kafasına koymuştur. Doğum günü sebebiyle ayrıca duygusaldır ve bu anlarını Seher ile geçirmeye karar verir. Fakat aksilikler yakalarını yine bırakmaz. Canan ve Zuhal'in iş birliği sürüyor. İkilinin planlarında tek hedefi çifti ayırmaktır.

emanet yaman'ın annesi

emanet duygu ipek arkan

emanet duygu ipek arkan


Emanet dizisinden geçtiğimiz sezon Kiraz karakterini canlandıran Gülderen Güler ile bir röportaj gerçekleştirdik. Buraya tıklayarak röportajı okuyabilirsiniz.


Gülderen Güler


 

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşadığı büyük yıkımdan sonra yeğeni Yusuf’u da alarak her şeyden uzakta iki kişilik bir dünya kurar. Kurduğu bu yeni hayat, Seher’in karşısına yeni insanlar çıkarmış ve geçmişin izlerini silmek için bir fırsat vermiştir. Abisini korumak için söylediği yalan yüzünden Seher’i ve yeğenini kaybeden, ölüm kalım mücadelesinden çıkan Yaman’ın ilk işi, Seher ve Yusuf’un peşine düşmek olur. Ancak onlara ulaşmak tahmin ettiğinden daha da zor olur. Seher, ardında hiçbir iz bırakmamıştır. Yusuf’la birlikte kurduğu mütevazı hayatına alışmak için büyük çaba harcayan Seher, hiç tahmin etmediği bir anda karşısında Yaman’ı bulur. Bu karşılaşma ikisi için de kolay olmayacaktır. Çünkü aralarındaki aşk ne kadar büyükse onları ayıran yalan da o kadar büyüktür. Aradan geçen onca zamana ve onları ayıran acıya rağmen, Yaman’ı karşısında gören Seher’in kararı ne olacaktır? Hayatında mesleği dışında hiçbir şeye yer bırakmayan Ali için artık tek amaç suçluları yakalamak ve adalete teslim etmektir. Ekibiyle birlikte giriştikleri bir operasyon karşısına Duygu’yu çıkarır. Sert, kuralcı ve katı biri olan Duygu, bir o kadar da başarılı bir polistir. Amirlerinin emri sonucunda Duygu ile çalışmak zorunda kalan Ali, bu ortaklığın zor günlerin habercisi olduğunun farkındadır. Çatışmalı işbirliği, zamanla birbirlerini tanımaya başlayan Ali ve Duygu’yu farklı bir maceraya sürükler. Duygu’nun gelişi, kendini dünyaya kapatan Ali için yeni bir hikâyenin başlangıcı olacak mı?

sıla türkoğlu fotoğrafları

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir



Emanet 296. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Emanet. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.