Emanet 305. bölüm izle | Kanal 7 Youtube ve Kanal 7 izle - 28 Ocak 2022 Cuma

Emanet 305. bölüm izle | Kanal 7 Youtube ve Kanal 7 izle - 28 Ocak 2022 Cuma
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük dizisi Emanet'te 61'inci hafta tamamlanıyor. Seher ve Yaman'ın konakta yaşadıkları kötü günlerin ardından Canan'dan gelen şoke eden haber herkesi daha da yaralayacaktır. Seher, gerçekleri öğrendikten sonra Canan'ı tokat yağmuruna tutar. Peki, Emanet 305. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Emanet 305. bölümde neler oldu? Emanet yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Karamel Yapım imzasıyla yayınlanan bölümleri milyonlarca kişi tarafından seyredilen Emanet'in hafta finali ekranlardaki yerini alıyor. Akşam saatlerinde izleyicileriyle buluşan yapım birçok prime time kuşağındaki rakibine fark atarken adını da günden güne daha fazla kişiye duyurmayı başarıyor. Seher, Canan'ın istediği ilaç için gittiği eczanede duydukları sonrasında şoke olur. Bu noktadan itibaren olayın peşine düşer. Yaşananlar bununla da kalmaz, doktor Yaman'ın zehirlenme ihtimali üzerinde durur. Seher çılgına döner ve yaşına bakmadan Canan'ı tokatlar. Hem de birkaç kez! Duygu ise Ali'ye yaptıklarından pişmandır ve bundan sonra ona daha fazla değer verecektir. Peki, Emanet 305. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Emanet 305. bölümde neler oldu? Emanet yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar..


 

Emanet 305. bölüm özeti

Yaman, annesinin tuzağında sürüklenmeye devam ederken diğer yandan da onu ortaya çıkarmak adına kararlıdır. Hayatına bu denli bir darbeyi kimin indirmek istediğini ortaya çıkarabilmek en büyük arzusudur. Seher ise Canan'ı Maldivler'e bilet ayarlarken duyar ve olan hışmyla odaya dalar. Canan için beklemediği bir son mu geliyor? 

emanet yaman'ın annesi

emanet duygu ipek arkan

emanet duygu ipek arkan


Emanet dizisinden geçtiğimiz sezon Kiraz karakterini canlandıran Gülderen Güler ile bir röportaj gerçekleştirdik. Buraya tıklayarak röportajı okuyabilirsiniz.


Gülderen Güler


 

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşadığı büyük yıkımdan sonra yeğeni Yusuf’u da alarak her şeyden uzakta iki kişilik bir dünya kurar. Kurduğu bu yeni hayat, Seher’in karşısına yeni insanlar çıkarmış ve geçmişin izlerini silmek için bir fırsat vermiştir. Abisini korumak için söylediği yalan yüzünden Seher’i ve yeğenini kaybeden, ölüm kalım mücadelesinden çıkan Yaman’ın ilk işi, Seher ve Yusuf’un peşine düşmek olur. Ancak onlara ulaşmak tahmin ettiğinden daha da zor olur. Seher, ardında hiçbir iz bırakmamıştır. Yusuf’la birlikte kurduğu mütevazı hayatına alışmak için büyük çaba harcayan Seher, hiç tahmin etmediği bir anda karşısında Yaman’ı bulur. Bu karşılaşma ikisi için de kolay olmayacaktır. Çünkü aralarındaki aşk ne kadar büyükse onları ayıran yalan da o kadar büyüktür. Aradan geçen onca zamana ve onları ayıran acıya rağmen, Yaman’ı karşısında gören Seher’in kararı ne olacaktır? Hayatında mesleği dışında hiçbir şeye yer bırakmayan Ali için artık tek amaç suçluları yakalamak ve adalete teslim etmektir. Ekibiyle birlikte giriştikleri bir operasyon karşısına Duygu’yu çıkarır. Sert, kuralcı ve katı biri olan Duygu, bir o kadar da başarılı bir polistir. Amirlerinin emri sonucunda Duygu ile çalışmak zorunda kalan Ali, bu ortaklığın zor günlerin habercisi olduğunun farkındadır. Çatışmalı işbirliği, zamanla birbirlerini tanımaya başlayan Ali ve Duygu’yu farklı bir maceraya sürükler. Duygu’nun gelişi, kendini dünyaya kapatan Ali için yeni bir hikâyenin başlangıcı olacak mı?

sıla türkoğlu fotoğrafları

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir



Emanet 305. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Emanet. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.