Emanet 83. bölüm özeti ve fragmanı izle 7 - 30 Aralık Çarşamba

Emanet 83. bölüm özeti ve fragmanı izle 7 - 30 Aralık Çarşamba
Karamel Yapım imzasıyla ekranlara gelmeye devam eden Emanet'te hafta ortası heyecanı başladı. İzleyiciler bu akşam yaşananların ardından yarını bekliyor. Yaman ve Seher arasında neler olacak? Emanet 83. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet'te Yaman ve Seher'in dünyasındaki acımasızlıklar devam ediyor. Yaman'ın farklı bir kişiliğe büründüğünü gördüğüne inanamayan Seher ne yapacağını bilemez. Amacı eski Yaman'ı geri getirmektir. Ancak Yaman bu çağrıya kapalıdır. En azından şimdilik. Diğer yandan Ali ile Kiraz'ın yeni misafirleri farklı belaları beraberinde mi getirecek? Emanet 83. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Emanet 83. bölüm özeti

Kanal 7'de her geçen gün daha da fazla kişiye adını duyuran Emanet'te yeni bölüm de birçok gelişmeye gebe. Son olarak Yaman, Ozan'ı dövmüş ve bunu Seher'in yanında yapmıştı. Ozan'a karşı Yaman'ın öfkesini anlayan Seher, onun farklı bir karaktere geçiş yapmasını ise bir türlü anlamlandıramaz. Yaman ise bu yolda yürümek istemediğini anlatır. Daha da hırçınlaşan Yaman, Seher'i tersler... Eski günlerine döner. Konakta kendi adını kullanarak bir kadını evinden etmek isteyip ardından döven bir adamı öldüresiye pataklar. Buna tanıklık eden Yusuf ise çok korkmuştur. Seher bunun hesabını sormaya gider. Selim, Seher'e yaklaşma konusunda İkbal'den yardım ister. Ali ve Kiraz ise yeni misafirleri ile farklı belaları da beraberinde çekecek gibi gözüküyor. Hepsi ve daha fazlası Emanet'in 83. bölümünde.



emanet 32. bölüm fragmanı

emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 25. bölüm izle

emanet 25. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle

emanet 12. bölüm izle

emanet 11. bölüm fragmanı



emanet 8. bölüm özeti


Dizinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

Yönetmenler: Ayhan Özen, Taner Tunç
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.