Emanet 87. bölüm özeti ve fragmanı

Emanet 87. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet'te bir akşam daha sona erdi. Her geçen gün birbirlerine daha da yaklaşan Seher ve Yaman arasındaki ilişki giderek güçleniyor. Gözler ise yarına çevrildi. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Emanet 87. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasıyla yayınlanmaya devam eden Emanet'te yepyeni bir bölüm daha ekranlardaydı. Haftanın ilk gününde izleyicilerin karşısına çıkan dizide yaşananlar yine ilgiyle izlendi. Yaman ve Seher'in aşka doğru giden yolculuklarında bir engel daha aşılmak üzere. Selim'in Yaman'a saldırısı sonrasında hangi gelişmeler olacak? Seyircilerin ilk günden bekledikleri aşk gerçekleşecek mi? Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Emanet 87. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


Emanet 87. bölüm özeti

Yamn, Selim'den yediği yumrukların ardından odasına gelir. Seher de peşinden gider. Eline aldığı malzemelerle Yaman'ın yarasını iyileştirmeye çalışır. Bu sırada göz göze gelirler. Seher titrek bir şekilde gözlerini kaçırır Yaman'dan. Ardından da odadan çıkarken önce bir ağrı kesici verir. Sonrasında ise 'Teşekkür ederim. Ben biliyordum. Hiç konuşmadan anlaşacağımız günün geleceğini' der. Zuhal ve İkbal ise Yaman ve Seher'in bu yakınlaşması karşısında yeni bir plana geçecektir. Özellikle Zuhal gördüğü manzara karşısında çılgına döner. Sebebi ise Yaman'ın Selim'e elini dahi kaldırmamasıdır. Konakta yanayan gelen Yaman ile Seher yine birbirlerine aşk dolu bakışlar atacaktır. Diğer taraftan Ali ve Kiraz, Ayşe ile Hasan'ın en zor durumda yanlarındadır. Hepsi ve daha fazlası Emanet'in 87. bölümünde.



emanet 32. bölüm fragmanı

emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 25. bölüm izle

emanet 25. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle

emanet 12. bölüm izle

emanet 11. bölüm fragmanı



emanet 8. bölüm özeti


Dizinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

Yönetmenler: Ayhan Özen, Taner Tunç
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum