Emanet 90. bölüm özeti ve fragmanı - 8 Ocak Cuma neler yaşanacak?

Emanet 90. bölüm özeti ve fragmanı - 8 Ocak Cuma neler yaşanacak?
Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleriyle ekranlara gelmeye devam eden Emanet'te bir hafta daha sona eriyor. Yaman ve Seher'in bir sınav daha vermeye başladıkları günde yaşanacaklar da merak konusu. Peki yarın neler olacak? Emanet 90. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Kanal 7'nin bu sezon yayınlanmaya başlayan ve en çok izlenen günlükd izilerinden biri olmayı başaran dizisi Emanet'in 18. haftası da tamamlanıyor. Pazartesiden bu yana Yaman ile Seher arasında gerçekleşen yakınlaşmanın mutluluğu yaşanıyordu ancak yine kötü bir olayla karşı karşıya kaldılar. Hem de çirkin bir iftira ile. Olayın baş rolünde ise Seher'in çok güvendiği Selim var. Yaman nezarethaneye düştü. Peki Yaman Serbest kalacak mı? Yarın neler yaşanacak? Emanet 90. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

EMANET DİZİSİ 90. BÖLÜM ÖZETİ

Ziya, İkbal'i çok sevmektedir ve Yaman'ın hazırladığı evlilik yıldönümü organizasyonu onu çok mutlu eder. Gittiği adadan mutlu dönecektir. Ancak ters giden işler vardır. Yaman, Selim ve Camgöz Kardeşler işbirliği ile atılan iftiradan dolayı gözaltına alınmıştır. Seher ise Yaman'a güvendiği için suçsuz olduğunu bilmektedir ve tavrı net olur. Desteği hoşlandığı adamın yanındadır. Onu demir parmaklıklar ardında dahi yalnız bırakmaz. Zuhal ve İkbal ise olanlar anlam veremez ve bu gereksiz gördükleri yakınlığı bitirebilmek adına her şeyi yapacaklardır. Selim'i kışkırtmak da buna dahildir. Kiraz ise Selim'e karşı hem Ali'yi mahcup etmemek hem de kendini ispat etmek için işine dört kolla sarılacaktır. Hepsi ve daha fazlası Emanet'in 90. bölümünde.



gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir
 



emanet 32. bölüm fragmanı

emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 25. bölüm izle

emanet 25. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle

emanet 12. bölüm izle

emanet 11. bölüm fragmanı



emanet 8. bölüm özeti


 


EMANET DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.


EMANET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Emanet dizisinin oyuncu kadrosunda; Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım ve Hayat Olcay gibi isimler yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.