Emanet 91. bölüm özeti ve fragmanı - 11 Ocak Pazartesi neler yaşanacak?

Emanet 91. bölüm özeti ve fragmanı - 11 Ocak Pazartesi neler yaşanacak?
Kanal 7'nin günlük dizisi olarak yayın hayatına devam eden Emanet'te bir hafta daha sona erdi. Yaman ve Seher'in demir parmaklıkların engel olduğu yakınlaşmasında izleyiciler yeni haftada nelerin kendilerini beklediğini merak ediyor ve öğrenmek istiyor. Emanet 91. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği Emanet'te pazartesi günü başlayan yeni hafta bugün bitti. Yaman ile Seher'in giderek başlayan yakınlaşmaları artık yavaş yavaş aşka doğru dönüşecekti ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı. Yaman insan kaçakçılığı suçlamasıyla demir parmaklıkların ardına gönderildi. Ancak Seher'in Yaman'a olana inancı tamdır ve mücadelesi devam edecektir. Peki yeni haftada neler yaşanacak? Emanet 91. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.


EMANET DİZİSİ 91. BÖLÜM ÖZETİ

Yaman, evlerine gelen polisler tarafından insan kaçakçılığı iddiasıyla mahkemeye sevk edilir ve suçlamayla tutuklu yargılanmasına karar verilir. Artık cezaevi günleri başlamıştır. Yaman'ın burada işi kolay değildir. Çünkü kendisini öldürmek isteyen birçok kişi vardır. Diğer yandan Seher, Yaman'ın serbest kalması için hem dua eder hem de bir şeyler yapmak ister. Ancak bu kez Zuhal duvarına çarpar. Zuhal, Seher'e; 'Sen onun yakını değilsin. Biz yakınıyız' sözleriyle ilk defa sert yüzünü gösterir. O da Yaman'ın hapishaneden kurtulmasını ister. Diğer yandan Camgöz ile işbirliği yapan Selim'in başına herhangi bir şey gelecek mi? sorusu da sorulmaktadır. Sultan Hala arsası için Begüm ile işbirliği içine girecektir. Ali ve Kiraz'ın bir iş macerası daha mutsuzlukla mı sona erecek? Hepsi ve daha fazlası Emanet'in 91. bölümünde.



gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir
 



emanet 32. bölüm fragmanı

emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 25. bölüm izle

emanet 25. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle

emanet 12. bölüm izle

emanet 11. bölüm fragmanı



emanet 8. bölüm özeti


 


EMANET DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.


EMANET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Emanet dizisinin oyuncu kadrosunda; Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım ve Hayat Olcay gibi isimler yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum