Emanet 94. bölüm özeti ve fragmanı - 14 Ocak Perşembe neler yaşanacak?

Emanet 94. bölüm özeti ve fragmanı - 14 Ocak Perşembe neler yaşanacak?
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Emanet'te bir akşam daha sona erdi. Yaman ve Seher'in giderek güçlenen ilişkilerinde yepyeni bir perde açılıyordu ancak yine İkbal ve Zuhal çomak sokmak üzere devreye girdi. Diğer yandan Ali'nin Melisa ile başlayan sınavından habersiz olan Kiraz'ın tavırları dikkat çeker. Peki yarın neler olacak? Emanet 94. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasıyla yayınlanmaya devam eden Emanet'te bir akşam daha geride kaldı. Baş rollerinde Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun oynadığı yapım her bölümüyle dünyanın birçok yerinden izleyiciyi de ekran başına kilitlerken alt yazılı birçok video sosyal medyada paylaşılmaya devam ediliyor. Yaman ile Seher'in tüm olan bitene rağmen devam eden birlikteliklerinde yeni adımlar atılması bekleniyor ve izleyicileri de heyecanlandırmayı sürdürüyor. Peki yarın neler yaşanacak? Emanet 94. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

EMANET DİZİSİ 94. BÖLÜM ÖZETİ

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi Emanet'te yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaman Seher'e karşı duygularında artık kabuğunu kırmıştır. Ona verdiği sonsuzluk işareti ile 'seninle sonsuzluk istiyorum' demiştir. Bunun anlamının farkında olan Seher de buna göre adım atacaktır. O da artık duygularına karşılık bulmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Ancak Zuhal ve İkbal pusudadır. Yaman'ın şirketten Seher'e hisse vereceğini duyan iki kardeş bu zamana kadar para için kurdukları planlara bir yenisini daha ekler. Ali, Melisa'nın stajı sebebiyle sürekli yanında olmasından dolayı rahatsızdır ama emir büyük yerdednri. Diğer taraftan bu durumu hoş karşılamayan Kiraz ise aşık olduğu adamın sürekli yanında bulunan Melisa'ya karşı bilenir. Hepsi ve daha fazlası Emanet'in 94. bölümünde.



gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir
 



emanet 32. bölüm fragmanı

emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 25. bölüm izle

emanet 25. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle

emanet 12. bölüm izle

emanet 11. bölüm fragmanı



emanet 8. bölüm özeti


 


EMANET DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.


EMANET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Emanet dizisinin oyuncu kadrosunda; Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım ve Hayat Olcay gibi isimler yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum