Emanet 98. bölüm özeti ve fragmanı - 20 Ocak Çarşamba neler yaşanacak?

Emanet 98. bölüm özeti ve fragmanı - 20 Ocak Çarşamba neler yaşanacak?
Karamel Yapım imzasıyla izleyicilerinin karşısına çıkan Emanet'te hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Yaman ve Seher'in aşk dolu yolculuklarına bir yenisi daha eklenirken neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Peki, yarın ne olacak? Emanet 98. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'de yayınlanan bölümleriyle her geçen gün adını çok daha fazla kişiye ulaşan Emanet'te haftanın ortası heyecanı başlıyor. Yaman ve Seher'in geçtiğimiz haftadan itibaren yakınlaşmaları seyircileri sevindirmişti ancak pazartesi günü yaşananlar bir anda olanı biteni tuzla buz etti. Sosyal hizmetler tehlikesinin yeniden kapıda olması Yusuf için yeni bir mücadelenin başlayacağı anlamını taşıyor. Bu süreç ikisini de yorabilir ve yıpratabilir. Peki, yarın ne olacak? Emanet 98. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

EMANET DİZİSİ 98. BÖLÜM ÖZETİ

Yönetmenliğini Ayhan Özen ve Taner Tunç'un üstlendiği günlük dizi Emanet'te Yaman ve Seher'in aşk dolu yolculuğu sürüyor. Yusuf için yeniden başlayan sosyal hizmetler sürecinde Yaman ve Seher'in mücadelesi neleri beraberinde getirecek? Daha önce oldukça sıkıntılı bir zaman geçiren ikili son günlerde bir hayli yakınlaşmıştı ve birbirlerine aşklarını itiraf etmek üzerelerdi. Ancak bu durum onları farklı bir hikayeye savurabilir. Ali ve Kiraz arasındaki yakınlıkta neler yaşanacağı da merak konusu. Hepsi ve daha fazlası Emanet'in 98. bölümünde.



gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir
 



emanet 32. bölüm fragmanı

emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 25. bölüm izle

emanet 25. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle

emanet 12. bölüm izle

emanet 11. bölüm fragmanı



emanet 8. bölüm özeti


 


EMANET DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.


EMANET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Emanet dizisinin oyuncu kadrosunda; Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım ve Hayat Olcay gibi isimler yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum