Emanet dizisi Duygu kimdir? İpek Arkan kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Emanet dizisi Duygu kimdir? İpek Arkan kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Yepyeni sezonu ile 13 Eylül'den itibaren Kanal 7'deki yerini alacak olan Emanet'te aşk dolu bir hikaye kaldığı yerden devam edecek. Seher ve Yaman'ı ayıran yalanın ardından aşklarının daha mı ağır basacağı yoksa bir araya hiç gelemeyecekleri bir ortamın mı oluşacağı konusunda sabırsız bir bekleyiş var. Bu arada diziye yeni isimler de katılıyor. Kiraz sonrasında hayata karşı kendini kapatan Ali'nin karşısına Duygu çıkıyor. Dizide Duygu karakterine ise İpek Arkan hayat verecek. Peki, Emanet dizisi Duygu kimdi

Baş rollerinde Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun oynadığı Emanet, Kanal 7'de yayınlandığı andan itibaren büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştu. Ününü yurt dışına da taşıyan ve birçok ülkede izlenmeye başlanan yapım için gerçekleşen final sonrasında 2. sezonu sabırsızlıkla bekleniyordu. Yaman ve Seher'in Yusuf için verdikleri mücadelede ayrı düşmeleri seyircileri üzmüştü. Bu pazartesi ise yeni bölümleri yayınlanacak yapıma yeni bir karakter daha eklendi. Duygu karakterine hayat verecek olan İpek Arkan bundan sonra ekranlardaki yerini alacak ve izleyicilerin karşısına çıkacak. Henüz genç bir isim olan Arkan'a dair bilgiler de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Emanet dizisi Duygu kimdir? İpek Arkan kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Emanet Duygu kimdir?

Begüm’ün yalanları ve entrikalarından bıkan Ali, kalbinin sesini dinleyip Kiraz’a olan duygularını açmak üzere evlilik teklifi planlamıştı. Ancak yaşanan olay onu hayattan koparmıştı. Dizinin ilk anından bu yana kardeşinin peşinde olan ve onu öldürmek isteyen ağabeyi Kiraz’ı sırtından vurmuş, bu evliliği engellemişti. Bu andan itibaren hayata karşı adeta bir set çeken ve kendi dünyasında yaşamaya başlayan Ali’nin karşısına Duygu çıkacak. Bir operasyonda amirlerinden gelen emir doğrultusunda birlikte çalışması gereken Duygu’yu yakından tanıyacak olan Ali’nin nasıl bir tavır göstereceği merak konusu.

emanet duygu ipek arkan

emanet duygu ipek arkan
 


İpek Arkan kimdir?

Bu sezondan itibaren Emanet dizisinde yer alacak olan İpek Arkan 1997 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Kariyerini planladığı ve birlikte adım attığı Tümay Özokur ile çalışmaktadır. Kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Yabancı dil olarak İngilizce bilen genç oyuncu baskı, resim ve heykel  gibi sanat dalları ile de ilgilidir.


 

İpek Arıkan hangi dizilerde oynadı?

Duygu karakterini canlandıracak olan İpek Arkan daha önce karşımıza Türkan Hanım’ın Konağı isimli dizide çıktı. Dizide Neşe karakterine hayat vermiştir. Yapımda Ayşen İnci, Arzu Yanardağ, Münibe Millet, Kenan Doğan Ciniviz, Günce Mutlu ve Mürşid Ağa Bağ gibi isimlerde rol almıştır.


İpek Arkan Instagram hesabı

Güzel oyuncunun sosyal medyadaki hesapları da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Kendisini binlerce kişinin takip ettiği ve her geçen gün takipçi sayısını artırdığı Instagram profili bulunmaktadır. @ipekarkan hesabından takip edebilir ve fotoğraflarını görüntüleyebilirsiniz.

İpek Arkan boyu: 1,73 cm

İpek Arkan kilosu: 53 kg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum