Emanet İkbal kimdir? Gülay Özdem kimdir? Neden öldü ve diziden ayrıldı

Emanet İkbal kimdir? Gülay Özdem kimdir? Neden öldü ve diziden ayrıldı
Kanal 7nin en çok izlenen günlük dizisi Emanet bugün 197. bölüm ekranlara gelecek. Yayınlandığı günden itibaren büyük bir ilgiyle seyredilen dizide İkbal karakterine hayat veren Gülay Özdem rol icabı hayatını kaybetti. Seyirciler de her ne kadar sevmeseler de karakterini çok iyi oynayan güzel oyuncu Gülay Özdem'i özleyeceklerini dile getiren mesajlar gönderiyor. Peki, Emanet dizisi İkbal kimdir? Gülay Özdem kimdir? Neden öldü ve diziden ayrıldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan bööümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Emanet'te adım adım sezon finaline doğru gidilirken düğümler de çözülmeye başlandı. Bir süredir Yaman'ın lşüphelendiği ve peşine dedektif taktığı İkbal artık hayatını kaybetti. Bundan sonra dizide yer almayacak. Bugüne kadar yaptıklarıyla sürekli kötülük düşünen İkbal, konakta olmayacak. İzleyiciler ise her ne kadar Yaman ve Seher için sevinseler de ilk bölümden itibaren kadroda bulunan güzel oyuncunun ayrılması sebebiyle üzülüyor. Peki, Emanet dizisi İkbal kimdir? Gülay Özdem kimdir? Neden öldü ve diziden ayrıldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

İkbal neden öldü ve diziden ayrıldı?

Herkes dünden bu yana İkbal hakkında sorgulama gerçekleştiriyor. Yayınlanan fragmanda morgda gözüken İkbal artık kadroda yer almayacak. Zuhal cezasının ertelenmesi sonrasında serbest kaldı ve soluğu konakta aldı. Ablasının yanına giderek ona USB bellek konusunda olanları söyleyince aralarında tartışma çıktı. İtiş kakışta üst kattan yere çakılan İkbal cansız bir şelildeydi ve kanlar geldi. Daha önce Kevser'e yaşattığını yaşayan İkbal için son geldi. Gülay Özdem'in senaryo gereği diziden ayrıldığı düşünülüyor.


 

Gülay Özdem kimdir?

15 Mayıs 1978 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünü kazanmasına rağmen eğitimini yarıda bırakıp spiker olmak için eğitim almıştır. Aldığı eğitim sonrasında Star Fm, Radyo Spor, Radyo Pink, Radyo-Mega gibi radyolarda spiker olarak tecrübe kazanan Gülay Özdem, ATV ve Tv8 ekranlarında yarışma programı sunuculuğu da yapmıştır. Kanal 24’te yayınlanmış olan “Sesler Yüzler Mekanlar” adlı programın sunuculuğunu üstlenmiştir. NTV ekranlarında Gece Bülteni sunucusu olan Gülay Özdem daha sonra oyunculuk eğitimi de almıştır. Oyunculuk eğitimi sonrasında 2018 yılında “Çakallarla Dans 5” sinema filminde bir polis memuruna hayat vermiştir. Emanet dizisinde İkbal Kırımlı karakterine hayat vermektedir.

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

 

Emanet İkbal kimdir?

Dizide İkbal Kırımlı karakteri ailenin servetini eline almak istediği gelindir. Eşini çocuk sahibi yapamadığı için geri planda kalmıştır ve bu durum hiç hoşuna gitmemiştir. Kevser'in verdiği çocuk ise onun tüm işlerini baltalayacaktır. Annesini kaybeden Yusuf bu kez teyzesi Seher'e sarılacaktır ki asıl darbe İkbal'e o zaman gelecektir. Seher'in Yaman ile ilişkiye başlayacağı günler, İkbal için bambaşka bir dönemin de başlangıcı olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.