Emanet Yaman öldü mü diziden ayrılıyor mu? Halil İbrahim Ceyhan kimdir

Emanet Yaman öldü mü diziden ayrılıyor mu? Halil İbrahim Ceyhan kimdir
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük dizisi Emanet'te kötü bir olay izleyicilerin karşısındaydı. Seher ile arasını düzeltmek için sokak ortasında konuşan Yaman'a araba çarptı ve oradan kaçtı. Peki, Emanet dizisinde Yaman öldü mü? Halil İbrahim Ceyhan kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan  bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Emanet'in 273. bölümü 15 Aralık 2021 Çarşamba günü yayınlandı. Konakta kuyularını kazmaya çalışan Zuhal ve Canan'ın yanı sıra Fikret sorunu ile de uğraşan Yaman ve Seher'in arası son iki gündür açıktı. İzleyicilerin de izlerken üzüldüğü anların ardından tekrar barışma eğilimi göstermeleri herkesi sevindirmeye başlamıştı ama yine hevesler kursakta kaldı. Yaman'a araba çarptı ve kendisi hastaneye kaldırıldı. Peki, Peki, Emanet dizisinde Yaman öldü mü? Halil İbrahim Ceyhan kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yaman öldü mü?

Konağa girmek için yaptığı oyunlar sonrasında kalıcı olmayı başaran Canan, planının kusursuz devam edebilmesi için Yaman'ın peşine adam takmış ve ondan haberler almaya başlamıştı. Çizdiği yol haritasında bu adamın rolü büyüktü ve sürekli Yaman'ı takip ediyordu. Karısına ona ne kadar güvendiğini ve duygularının açık olduğunu anlatmak için sokak ortasında duran Yaman, Canan'ın adamının arabasınının hızla geldiğini gördü ve Seher'i itti. Otomobilin çarpmasıyla birlikte önce cama düştü ardından da yere. Bu andan itibaren hayati sınav başladı. Ambulansla birlikte hastaneye kaldırldı. Seyirciler kendisinin durumunu "Yaman öldü mü?" sorularıyla öğrenmeye çalışıyor. Yaman'ın ölümü gibi bir durum söz konusu değil. Herhangi bir yerde ayrılacağına dair bir haber çıkmadı veya sosyal medya hesaplarından paylaşım yapılmadı. Yaman'ın dizide ölmesi Seher'i de psikolojik olarak öldürür. Dizinin de az çok bitmesi anlamına gelebilir. Bugünkü bölümde nabzı duran ve "hastayı kaybettik" sözleri duyulan fragman izleyicileri üzdü. Yaşanacaklar 274. bölümde belli olacak.

emanet yaman öldü mü


Halil İbrahim Ceyhan kimdir?

Şarkıcı, söz yazarı, besteci; fotomodel, sinema ve dizi film oyuncusu. 1986, İstanbul doğumlu. Boyu: 1.80 m, kilo: 76 kg. Halil İbrahim Ceyhan çok yönlü bir kişiliktir. Müzik ve sinema sektöründe fotomodel, söz yazarı, şarkıcı, besteci ve aktör olarak yer almaktadır. Eylül 2019’da yayımlanan Kendini Bana Bırak isimli bir single çalışması vardır ve 1 milyona yakın izlenme elde etmiştir. Halil İbrahim Ceyhan, müzik çalışmaları yanı sıra ilk ve tek oyunculuk deneyimini 2019 yılında Hemen Döneriz isimli filmde yaşamıştı.  2020 yılında ekranlara gelen Kanal 7’nin yeni dizisi Emanet’te ise Yaman karakterini canlandırdı.


Rol Aldığı Film ve Diziler:

Emanet (Yaman, TV Dizisi 2020-2021)

Hemen Döneriz (Sinema Filmi 2019)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.