Emanet Ziya öldü mü diziden ayrılıyor mu? Emanet Ziya ve Tolga Pancaroğlu kimdir

Emanet Ziya öldü mü diziden ayrılıyor mu? Emanet Ziya ve Tolga Pancaroğlu kimdir
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük dizisi Emanet'te yepyeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Bugün 40. haftasının beşinci bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak olan yapımda yaşanan bir gelişme herkei üzmüştü. Ziya evde üst kattan atlayarak intihar etmişti. Bu andan itibaren dizideki durumu da araştırılıyor. Peki, Emanet Ziya öldü mü diziden ayrılıyor mu? Emanet Ziya ve Tolga Pancaroğlu kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Bu sezonun en dikkat çeken dizilerinden biri olarak 200 bölümü geride bırakan Emanet'te sular durulmuyor. Kırımlı ailesinin konağında yaşanan güzel günler baharla birlikte izleyicileri sevindirmişti ancak devamında çok korkunç gelişmeler tüm havayı söndürdü. Önce İkbal kardeşi Zuhal ile girdiği tartışma sonrasında ittiği Kevser gibi üst kattan düşüp öldü. Ardından Kevser'in kazara öldüğü değil cinayet kurbanı olduğu anlaşılmış ve dosya açılmıştı. Bu kez ise en ağırı yaşanıyor belki de. Yaman hayatında en özel yerlerden birini verdiği ağabeyini kaybetmekle karşı karşıya. Ziya geçirdiği nöbet sonrasında odasının balkonundan bahçeye atladı ve kafasından kan gelmeye başladı. İzleyicilelr de kendisi hakkında birçok araştırmada bulunuyor. Peki, Emanet Ziya öldü mü diziden ayrılıyor mu? Emanet Ziya ve Tolga Pancaroğlu kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Emanet Ziya kimdir?

Kırımlı ailesinde akıl sağlığı yerinde olmadığı için hep özel bakımla günleri geçmektedir. Zaman zaman normale dönse de yaşadığı her olay onu etkiler. Bazen çok zeki olur kimi zaman ise öfkeli. Yaman ise üzerine titrer. Tanıdıktan sonra Seher de aynı şekilde. Evlendiği İkbal'in kendisini sevdiğini zanneder ama o en acımasız planlarında hep Ziya'yı hedef almıştır. Ve elbetteki elde edeceği paralar onu her geçen gün daha da kinlendirmiştir. Ölmeden önce de Ziya'nın ilaçlarını değiştirmiştir.


Emanet Ziya


Tolga Pancaroğlu kimdir?

Eski sevgilisi Eda Pera Küçük'e şiddet uyguladığı gerekçesi ile gündeme gelmiş, hakkında açılan davada hakaret ve tehdit suçlarından hapis ve para cezası verilirken, yaralama suçundan ise beraatine karar verilmişti. İlk oyunculuk deneyimini Behzat Ç. ile yaşamış ve sonrasında Baba Candır'da da oynamıştır.

Emanet Ziya öldü mü?

Ziya Kırımlı ailesinin en savunmasız ve en özel insanı olarak konakta yaşamına devam etmekteydi. Zaman zaman İkbal'İn iktidarı uğruna yaptıklarına tanık oldu. İkbal'in Yaman'In parasını alabilmesi için de en büyük kozdu her zaman. Çok sarsıcı bir darbe aldı yere düştükten sonra. İyileşse dahi bu uzun bir süre alabilir. Finalin de yaklaştığı düşünülürse gelecek sezona dahi sarkabilir. Yeni bölümler sorulara cevap olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.