Emanet'in Duygu'su İpek Arkan parlıyor

Emanet'in Duygu'su İpek Arkan parlıyor
Kanal 7 ekranlarında sevilerek izlenen Emanet'e bu sezon katılan Duygu karakterini canlandıran İpek Arkan adından söz ettirmeyi başardı. Güzel oyuncu kısa bir süre geçmesine rağmen sosyal medyada oldukça fazla olumlu yorumla birlikte konuşuldu.

Yaman ve Seher kadar Ali'nin de aşk hayatında yeni bir soluk getirmek isteyen Emanet dizisi bu sezon Duygu karakterine hayat vermek üzere İpek Arkan'ıtransfer etmşti. Güzel oyuncu ilk etapta çok fazla gerçek yüzünü göstermek istemese de gelinen süreçte artık Ali ile dipdibe. Güçlü, zaman zaman nemrut suratlı ve hiçbir şeyden etkilenmeyecek görüntüsünün ardındaki bambaşka dünya herkesin genç oyuncuya karşı ısınmasını sağladı. İzleyiciler de sosyal medyada kendisi hakkında pek çok yorum yazarak güzel oyuncuyu övmeye devam ediyor.


Ali ile aşk yaşayacak mı?

Geçen sezon Kiraz ile evlenmek üzere iken kucağına sevdiği kadının cansız bedenini alan Ali, uzun süre bu psikolojiden kurtulamammıştı. Ancak yeni sezonun başlamasıyla birlikte ekibe dahil olan Duygu, kardeşini aramak üzere çıktığı yolda onunla yakınlaşınca bu durum karşılıksız kalmadı. Hem Ali hem de Duygu her ne kadar kendilerine söylemeseler de birbirlerine karşı boş değiller. Ancak bundan sonraki sürecin Kiraz gibi sonlanmasını istemeyen izleyiciler ikilinin güzel günlerini görmeyi diliyor.

emanet duygu ipek arkan

emanet duygu ipek arkan
 


İpek Arkan kimdir?

Bu sezondan itibaren Emanet dizisinde yer alacak olan İpek Arkan 1997 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Kariyerini planladığı ve birlikte adım attığı Tümay Özokur ile çalışmaktadır. Kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Yabancı dil olarak İngilizce bilen genç oyuncu baskı, resim ve heykel  gibi sanat dalları ile de ilgilidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.