Emanet'in İkbal'i Gülay Özdem diziden bu mesajla ayrıldı!

Emanet'in İkbal'i Gülay Özdem diziden bu mesajla ayrıldı!
Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden Emanet'te ilk günden itibaren yer alan ve İkbal karakterini canlandıran Gülay Özdem Instagram hesabından bir veda mesajı paylaştı. Dizide kız kardeşi tarafından öldürülen Özdem mesajıylla herkesi duygulandırdı.

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekranları karşısına kilitleyen Emanet'te adım adım ikinci dalayay doğru gidiliyor. Pazartesi başlayan 40. haftada yaşanan gelişmeler sabırsızlıkla izlenmeye devam edilirken herkesi şoka uğratan bir olay ayrılığı da beraberinde getirdi. Dizinin ilk bölümünde Kırımlı ailesinin önemli isimlerinden biri olan ancak Seher ile Yaman'ın birbirlerine yakınlaşması sonrasında gerçek yüzünü gösteren İkbal hayatını kaybetti. Gülay Özdem canlandırdığı karakterin diziye veda etmesinden sonra Instagram hesabından ayılık paylaşımında bulundu.


"Teşekkürler yaşamak"

Instagram hesabından bugüne kadar mesai harcadığı herkese teşekkür eden güzel oyuncu; "Hoşçakal İkbal Kırımlı, hoşçakal Emanet... Karamel Yapım, Nazmiye Yılmaz ve Sevda Kaygusuz bu eşsiz deneyime vesie olduğunuz için size, Sabır ve şefkat dolu bir öğretmen gibi her gün bizi motive eden canım hocam Ayhan Zen'e, süper enerjisiyle günümü güzelleştiren canım hocam Serkan Mut'a, bütün oyun ve ekip arkadaşlarıma… Her gün ekran başında bizi takip eden seyircimize sonsuz teşekkürler... Ve bu sıradışı macera için teşekkürler yaşamak…" ifadelerini kullandı.

İkbal neden öldü ve diziden ayrıldı?

Herkes dünden bu yana İkbal hakkında sorgulama gerçekleştiriyor. Yayınlanan fragmanda morgda gözüken İkbal artık kadroda yer almayacak. Zuhal cezasının ertelenmesi sonrasında serbest kaldı ve soluğu konakta aldı. Ablasının yanına giderek ona USB bellek konusunda olanları söyleyince aralarında tartışma çıktı. İtiş kakışta üst kattan yere çakılan İkbal cansız bir şelildeydi ve kanlar geldi. Daha önce Kevser'e yaşattığını yaşayan İkbal için son geldi. Gülay Özdem'in senaryo gereği diziden ayrıldığı düşünülüyor.

Emanet İkbal Gülay Özdem

Emanet İkbal Gülay Özdem

Emanet İkbal Gülay Özdem


 

Gülay Özdem kimdir?

15 Mayıs 1978 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünü kazanmasına rağmen eğitimini yarıda bırakıp spiker olmak için eğitim almıştır. Aldığı eğitim sonrasında Star Fm, Radyo Spor, Radyo Pink, Radyo-Mega gibi radyolarda spiker olarak tecrübe kazanan Gülay Özdem, ATV ve Tv8 ekranlarında yarışma programı sunuculuğu da yapmıştır. Kanal 24’te yayınlanmış olan “Sesler Yüzler Mekanlar” adlı programın sunuculuğunu üstlenmiştir. NTV ekranlarında Gece Bülteni sunucusu olan Gülay Özdem daha sonra oyunculuk eğitimi de almıştır. Oyunculuk eğitimi sonrasında 2018 yılında “Çakallarla Dans 5” sinema filminde bir polis memuruna hayat vermiştir. Emanet dizisinde İkbal Kırımlı karakterine hayat vermektedir.

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

 

Emanet İkbal kimdir?

Dizide İkbal Kırımlı karakteri ailenin servetini eline almak istediği gelindir. Eşini çocuk sahibi yapamadığı için geri planda kalmıştır ve bu durum hiç hoşuna gitmemiştir. Kevser'in verdiği çocuk ise onun tüm işlerini baltalayacaktır. Annesini kaybeden Yusuf bu kez teyzesi Seher'e sarılacaktır ki asıl darbe İkbal'e o zaman gelecektir. Seher'in Yaman ile ilişkiye başlayacağı günler, İkbal için bambaşka bir dönemin de başlangıcı olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum