En Hamarat Benim 11 Ekim Pazartesi puanları | Selime kaç puan aldı?

En Hamarat Benim 11 Ekim Pazartesi puanları | Selime kaç puan aldı?
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de yepyeni bir haftanın daha ilk günü televizyondaki yerini alıyor. Yeni hafta yeni yarışmacılar ve birbirinden iddialı beş isim demek. Herkesin hedefi 15 bin lirayı kazanarak evine dönmek. İlk gün yarışmacısı Selime olarak açıklandı. Peki, Selime kaç puan aldı? En Hamarat Benim 11 Ekim Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunduğu En Hamarat Benim hafta içi her gün FOX ekranlarındaki yerini alıyor. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacımız büyük ödülün sahibi olacak. İlk gün yarışmacısı ise Selime Hanım oldu. Peki, Selime kaç puan aldı? En Hamarat Benim 11 Ekim Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Selime'nin menüsü

Programın 41. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Selime'nin alacağı puanlar ilgi odağı haline geldi. Sebebi hayat hikayesi oldu. Karşılaştığı zorluklar, eşine karşı sadakati ve yaşam mücadelesi herkes tarafından takdir edildi. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Selimee

 


En Hamarat Benim Selime kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Selime'nin puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Tecrübeli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.