En Hamarat Benim 12 Ekim Salı puanları | Pınar kaç puan aldı?

En Hamarat Benim 12 Ekim Salı puanları | Pınar kaç puan aldı?
FOX TV'de yayınlanmaya devam eden En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği zorlu maratonun ikinci bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Bugün Pınar Öztürk rakiplerini ağırlayarak temizliğini ve yemeklerini konuşturacak ve puanlarını alacak. Peki, Pınar Öztürk kaç puan aldı? En Hamarat Benim 12 Ekim Ekim puanları haberimizde yer alıyor.

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunduğu En Hamarat Benim hafta içi her gün FOX ekranlarındaki yerini alıyor. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. İkinci gün yarışmacısı ise Pınar Öztürk oldu. Peki, Pınar Öztürk kaç puan aldı? En Hamarat Benim 12 Ekim Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Pınar'ın menüsü

Programın 42. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Pınar'ın yemekleri merak konusu haline geldi. 5 çayında misafirlerinin yanı sıra Kadir Ezildi'ye de ev sahipliği yapacak olan gen. yarışmacının yapacağı tercihler de büyük önem taşıyor. Yemeklerinin zorlukları, elinin lezzeti ve sunumları sonrasında puanlarını alacak. İşi ise hiç kolay değil. Başta dün yarışan Selime Hanım olmak üzere rakiplerinin beğeni çıtası çok yüksek. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Pınar

En Hamarat Benim Pınar

 


En Hamarat Benim Pınar kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Pınar'ın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.