En Hamarat Benim 13 Ekim Çarşamba puanları | Esra Görgü kaç puan aldı?

En Hamarat Benim 13 Ekim Çarşamba puanları | Esra Görgü kaç puan aldı?
Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden En Hamarat Benim'de 43. bölüm başlıyor. Birbirinden Hamarat yarışmacıların performansını sergilediği zorlu maratonun üçüncü gününde temizliğini yapıp arından da rakipleri ve başarılı sunucuyu ağırlayacak yeni isim Esra Görgü olarak açıklandı. Kendisinin performansı da merak konusu. Peki, Esra Görgü kaç puan aldı? En Hamarat Benim 13 Ekim Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunacağı “En Hamarat Benim” hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alacak. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. Hafta ortasında hünerlerini sergileyecek isim ise Esra Görgü olarak duyuruldu. Performansını ortaya koyarak birinciliği elde etmek isteyen sigortacının yeni gelin olması sebebiyle gözler üzerinde. Peki, Esra Görgü kaç puan aldı? En Hamarat Benim 13 Ekim Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Esra'nın menüsü

Programın 43. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Esra'nın yemekleri merak konusu haline geldi. 5 çayında misafirlerinin yanı sıra Kadir Ezildi'ye de ev sahipliği yapacak olan genç yarışmacının yapacağı tercihler de büyük önem taşıyor. Yemeklerinin zorlukları, elinin lezzeti ve sunumları sonrasında puanlarını alacak. İşi ise hiç kolay değil. Selime Hanım'ın beklentilerini farklı yöne çekmeyi başaran Esra'nın risk aldığını söyledi. Bu da puan kriterini değiştirecektir. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Esra

En Hamarat Benim Esra

En Hamarat Benim Esra kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Esra'nın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.