En Hamarat Benim 17 Kasım Çarşamba puanları | Hülya Bozkurt kaç puan aldı?

En Hamarat Benim 17 Kasım Çarşamba puanları | Hülya Bozkurt kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların performanslarını sergilediği programda bugün Hülya Bozkurt yemeklerini ve temizliğini konuşturarak birincilik mücadelesi verecek. Peki, Hülya Bozkurt kaç puan aldı? En Hamarat Benim 17 Kasım Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Dün başlayan yeni haftasıyla birlikte ekranlardaki yerini almaya devam eden En Hamarat Benim'de üçüncü günde de seyircileri televizyon başına kilitleyecek. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. FOX TV ekranlarıdna yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de 14'üncü haftanın üçüncü bölümü bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaştığı zorlu maratonda bugün Hülya Bozkurt yarışacak. Deneyimli yarışmacının performansı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Hülya Bozkurt kaç puan aldı? En Hamarat Benim 17 Kasım Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor..


 

En Hamarat Benim Hülya'nın menüsü

Yarışmanın ilk anından son saniyesine kadar mücadele verebilmek adına kolları sıvayacak olan Hülya Hanım hakkında binlerce sorgulama gerçekleştirildi. Sebebi ise aşçı olması. Mutfak tecrübesi yüksek olan deneyimli yarışmacının özellikle yemek konusundaki marifetlerini ne derece ortaya koyacağı merak konusu. Alacağı puanlar da kaderini direkt olarak etkileyecek. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


en hamarat benim özlem bilginer


 

En Hamarat Benim Hülya kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Hülya'nın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Tecrübeli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.