En Hamarat Benim 2 Kasım Salı puanları | Suna Yılmazer kaç puan aldı?

En Hamarat Benim 2 Kasım Salı puanları | Suna Yılmazer kaç puan aldı?
FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden En Hamarat Benim'de haftanın ikinci bölümü televizyondaki yerini alıyor. Birbirinden hamarat ve yetenekli olduğu kadar iddialı beş yarışmacının performansını sergilediği programın yeni gününde Suna Yılmazer yarışacak. İlk önce temizliğe girişecek olan Suna ardından 5 çayı için hazırlıklarını yaparak rakipleri ve Kadir Ezildi'nin karışısına çıkacak. Hedefi en yüksek puanla birlikte evine ödülle dönmek. Peki, Suna Yılmazer kaç puan aldı? En Hamarat Benim 2 Kasım Sal

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim'de yeni gün başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunduğu En Hamarat Benim hafta içi her gün FOX ekranlarındaki yerini alıyor. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. FOX TV ekranlarıdna yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de 12'inci haftanın ikinci bölümü bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaştığı zorlu maratonun yeni gününde Suna Yılmazer yarışacak. Deneyimli yarışmacının performansı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Suna Yılmazer kaç puan aldı? En Hamarat Benim 2 Kasım Salı puanları haberimizde yer alıyor..


 

En Hamarat Benim Suna'nın menüsü

Yarışmanın ilk anından son saniyesine kadar mücadele verebilmek adına kolları sıvayacak olan Melek Hanım hakkında binlerce sorgulama gerçekleştirildi. İkinci günde yarışacak olan Suna Yılmazer, Kadir Ezildi'nin evinde bulduğu tozlar karşısında şaşırdı. En ucra noktaları bile bulan ve pislikleri çıkaran başarılı sunucu, Suna tarafından şaşkınlıkla izlenmeye devam edildi. Çalaşır makinesinden çıkan toz sonrası; "Sen burayı en son çektiğinde tahtta Abdülhamid oturuyordu" dedi. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


en hamarat benim Melek aytopal


 

En Hamarat Benim Suna kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Suna'nın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.