En Hamarat Benim 20 Aralık Pazartesi Gülistan Yiğit (Gülistanca) kimdir? Kaç puan aldı

En Hamarat Benim 20 Aralık Pazartesi Gülistan Yiğit (Gülistanca) kimdir? Kaç puan aldı
FOX TV ekranlarının sevilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren En Hamarat Benim'de 19'uncu hafta 20 Aralık Pazartesi günü başlıyor. 91'inci bölüm ile ekranlardaki yerini alacak olan fenomen programda yarışacak isimler de belirlendi. Buna göre Gülistan Yiğit temizlik ve yemek konusunda hünerlerini gösterecek. Peki, En Hamarat Benim 20 Aralık Pazartesi yarışmacısı Gülistan Yiğit (Gülistanca) kimdir? Kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Birbirinden iddialı 5 yarışmacının performansları ile 15 bin lira kazanmak adına verdikleri En Hamarat Benim'de yeni hafta ekranlardaki yerini alıyor. Kadir Ezildi'nin sunumu ve renkli konukların katılımı ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen popüler yarışmada tek dökecek ilk isim belli oldu. Buna göre Gülistan Yiğit kendisine verilen sürede önce temizliğini sonra da yemeklerini yapacak. Peki, En Hamarat Benim 20 Aralık Pazartesi Gülistan Yiğit (Gülistanca) kimdir? Kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Gülistan kimdir?

Yeni haftanın ilk yarışmacısı olarak performansını sergileyecek olan Gülistan Yiğit, oldukça renkli bir görüntü çizerek dopdolu geçecek günün sinyalini verdi. Kadir Ezildi de "İlk defa benden fazla konuşan bir yarışmacı görüyorum" dedi. Gülistanca adını verdiği mantı ve gözleme evi bulunan deneyimli yarışmacı birçok çeşit için de üretim gerçekleştiriyor. 


gülistan yiğit en hamarat benim gülistanca


 

En Hamarat Benim Gülistan Yiğit menüsü ve puanları

Bugün marifetlerini milyonlar karşısında sergileyerek 15 bin liranın sahibi olmak isteyen deneyimli yarışmacı oldukça zor bir gün geçirecek. Kendisi için tanınan sürede temizliği tamamlayarak sonrasında mutfağa girecek Yiğit, en güzel yemekleri yapabilmek adına kolları sıvayacak. Kendisinin bugün yarışacağı lezzetler ve alacağı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.