En Hamarat Benim 20 Ekim Çarşamba puanları | Tuğçe Akkaya kaç puan aldı?

En Hamarat Benim 20 Ekim Çarşamba puanları | Tuğçe Akkaya kaç puan aldı?
FOX TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen En Hamarat Benim'de haftanın üçüncü günü yine büyük bir heyecana sahne olacak. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonda Tuğçe Akkaya yemek ve temizlik konusunda hünerlerini sergileyecek. Peki, Tuğçe Akkaya kaç puan aldı? En Hamarat Benim 20 Ekim Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim'de yeni gün başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunduğu En Hamarat Benim hafta içi her gün FOX ekranlarındaki yerini alıyor. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. FOX TV ekranlarıdna yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de 10'uncu haftanın üçüncü bölümü bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaştığı zorlu maratonda ilk olarak Tuğçe yarışacak. Genç yarışmacının performansı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Tuğçe Akkaya kaç puan aldı? En Hamarat Benim 20 Ekim Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor. 
 


En Hamarat Benim Tuğçe'nin menüsü

Programın 48. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Tuğçe'nin alacağı puanlar ilgi odağı haline geldi. Sebebi ise yarım milyona yakın takipçisi bulunması. Güzel yarışmacıyı herkes anbean izleyerek puanlarını öğrenmek istiyor. Diğer yandan da programda yaşayacağı komik anlar izlenecek. Gün sonunda da gergin bir eleştiri silsilesi kendisini bekliyor. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Tuğçe


 

En Hamarat Benim Tuğçe kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Tuğçe'nin puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.