En Hamarat Benim 20 Eylül - 24 Eylül yarışmacıları kimdir?

En Hamarat Benim 20 Eylül - 24 Eylül yarışmacıları kimdir?
Kadir Ezildi'nin sunumuyla FOX TV'de yayınlanmaya devam eden En Hamarat Benim'de pazartesi günü 6. hafta başlıyor. Geride kalan cuma gününde gerçekleşen final etabının galibi Sevgi Canikoğlu olmuştu. İzleyiciler şimdi ise yarın başlayacak yeni haftayı bekliyor. Peki, En Hamarat Benim 20 Eylül - 24 Eylül yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yemek ve temizlik konusunda kendisine güvenen yarışmacıların hünerlerini sergilediği En Hamarat Benim'in yeni bir haftası daha başlıyor. Kendilerine verilen sürede en iyi puanı alabilmek kolları sıvayan beş isim arasından biri cuma günü 15 bin liranın sahibi oluyor. Amansız bir mücadeleye sahne olacak beş bölümlük maratonda ter dökecek isimler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Yayınlanan fragmanda da ilk yarışmacı izleyicilerin karşısına çıktı. Peki, En Hamarat Benim 20 Eylül - 24 Eylül yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.


 


En Hamarat Benim'de neler oldu?

FOX TV'nin sevilerek izlenen yaırşmasında geçen hafta büyük bir çekişmeye sahne oldu. İlk gün yarışan isim Gökhan Serbest oldu. İzleyicilerin büyük ilgi gösterdiği yarışmacının ardından salı ise Sevim Canikoğlu ekranlardaydı. Sıra hafta ortasına geldiğinde Zeynep Hoşgör marifetlerini sergiledi. Yeşim Çelik dördüncü günde evinden kovduğu yarşmacıyla gündeme oturdu. Final ise Meral Murat ile oldu. Haftanın galibi olarak 15 bin lirayı Sevim Canikoğlu kazandı.

en hamarat benim
 

En Hamarat Benim 20-24 Eylül yarışmacıları kimdir?

Birbirinden iddialı isimlerin kendisini kanıtlamak, el hünerlerini milyonlara ispatlamak ve 15 bin liralık ödülü kazanmak adına vereceği mücadlee ilgiyle izlenecek. En Hamarat Benim'in yeni haftadaki yarışmacıları açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.