En Hamarat Benim 25 Ekim Pazartesi puanları | Sema Benli kaç puan aldı?

En Hamarat Benim 25 Ekim Pazartesi puanları | Sema Benli kaç puan aldı?
Türkiye'de en çok seyredilen yarışmalardan biri olarak yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Bugün 11'inci haftasına merhaba diyen başarılı yapım Gaziantep'ten ekranlara konuk olacak. Kendisine güvenen yarışmacılar arasında ilk gün Sema Benli yarışacak. Kendisinin performansı da merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Sema Benli kaç puan aldı? En Hamarat Benim 25 Ekim Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunduğu En Hamarat Benim hafta içi her gün FOX ekranlarındaki yerini alıyor. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. FOX TV ekranlarıdna yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de 10'uncu haftanın ilk bölümü bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaştığı zorlu maratonda ilk olarak Sema Benli yarışacak. Genç yarışmacının performansı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Sema Benli kaç puan aldı? En Hamarat Benim 25 Ekim Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Sema'nın menüsü

Yemek denilince akla gelen ilk şehirlerden biri olan Gaziantep'ten milyonların ekranlarında yayınlanacak En Hamarat Benim'de ilk yarışmacı olarak yarışacak Sema Hanım'ın menüsü sabırsızlıkla bekleniyor. Genç yarışmacı fragmanda oldukça enerjik ve neşe dolu bir profil çizdi ancak sofraya gelince her şey değişebilir. Rakiplerin beğeni çıtası ve puanları kendisini aşağı çekebilir. Diğer yandan temizliğini de en iyi şekilde yapmak zorunda. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


en hamarat benim sema


 

En Hamarat Benim Sema kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Sema'nın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.