En Hamarat Benim 25 Kasım Perşembe puanları | Kadriye Karataş kaç puan aldı?

En Hamarat Benim 25 Kasım Perşembe puanları | Kadriye Karataş kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de adım adım finale doğru gidiliyor. Pazartesi günü Zeliha Asan'ın başlattığı beş günlük maratonda bugün final öncesi Kadriye Karataş hünerlerini sergileyecek. Peki, Kadriye Karataş kaç puan aldı? En Hamarat Benim 25 Kasım Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenleri televizyon başına kilitleyen En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyıor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği mücadelenin yeni gününde yaşanılacak rekabete bir isim daha eklenecek. Pazartesi günü Zeliha Asan ile başlayan, ikinci bölümde Elif Seven'in yeteneklerini milyonlarca kişiye gösterdiği ve dün de Gökçenur Yurttaş'ın temizliğini yapıp yemeklerini hazırladığı zorlu maratonda bugün sıra Kadriye Karataş'a geldi. Kendisinin nasıl bir gün geçireceği merak konusu. Peki, Kadriye Karataş kaç puan aldı? En Hamarat Benim 25 Kasım Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Kadriye Karataş'ın menüsü

Yarışmanın ilk anından son saniyesine kadar mücadele verebilmek adına kolları sıvayacak olan Kadriye Karataş deneyimlerini yarışmaya aktarıp tecrübesi ile 15 bin liranın sahibi olmayı hedefliyor. Yarışmada mutfak etabı korkulan bir şakaya sahne oldu. Kadir Ezildi'ye buzdolabının arkasında temizlik yaparken bir şaka gerçekleştirildi. Başarılı sunucunun ödü koptu. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


en hamarat benim kadriye karataş


 

En Hamarat Benim Kadriye kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Kadriye'nin puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Deneiymli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.