En Hamarat Benim 27 Ekim Çarşamba puanları | Şenay Korkmaz Aslan kaç puan aldı?

En Hamarat Benim 27 Ekim Çarşamba puanları | Şenay Korkmaz Aslan kaç puan aldı?
FOX TV ekranlarının sevilerek izlenen yarışması En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden hamarat beş kadının mücadele verdiği zorlu maratonun yeni bölümünde rakiplerini evinde ağırlayacak ve yeteneklerini milyonlar karşısında sergileyecek isim Şenay Korkmaz oldu. Peki, Şenay Korkmaz Aslan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 27 Ekim Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en hijyenik ve lezzetli yarışması En Hamarat Benim'de 53. bölüm heyecanı yaşanıyor. Pazartesi günü Sema Benli ile bilrikte başlayan yeni hafta dün Zuhal Keleş ile devam etmişti. Sıra bugün hafta ortasına geldi. Kadir Ezildi ile birlikte önce temizliğe ardından da yemeğe koyulacak isim Şenay Korkmaz Aslan oldu. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede en yüksek puanı elde etmek ve hafta sonunda da 15 bin liranın sahibi olmak amacında. Peki, Şenay Korkmaz Aslan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 27 Ekim Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 


En Hamarat Benim'de bugün neler olacak?

Gaziantep etabının sürdüğü En Hamarat Benim'in üçüncü bölümü bugün yayınlanacak. Şenay ile birlikte temizliğe girişen Kadir, yine hamaratlığını konuşturdu. Fragmanda fırın temizliği yaptığı ve bu anlarda keyifli dakikaların yaşandığı görüldü. Nohut konusundaki belirsizliğin sonu nasıl bitecek? sorusunun yanıtı merak konusu. Diğer taraftan Kadir'in En Hamarat Benim afişinde yer aldığı fotoğraf pasta olarak yapıldı. Dış ses başarılı sunucunun kafasının olduğu yere kaşığı daldırınca olanlar oldu. Hepsi ve daha fazlası yeni bölümde.


En Hamarat Benim Şenay Korkmaz Aslan


En Hamarat Benim Şenay Korkmaz Aslan kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Şenay'ınn puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.