En Hamarat Benim 28 Ekim Perşembe puanları | Filiz Aslan kaç puan aldı?

En Hamarat Benim 28 Ekim Perşembe puanları | Filiz Aslan kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden En Hamarat Benim'de haftanın dördüncü bölümü başlıyor. Pazartesiden itibaren büyük bir rekabete sahne olan programda final öncesindeki son gün de nefes kesecek. Bugün hünerlerini sergileyecek isim Filiz Aslan olarak açıklandı. Peki, Filiz Aslan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 28 Ekim Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en hijyenik ve lezzetli yarışması En Hamarat Benim'de 54. bölüm heyecanı yaşanıyor. Pazartesi günü Sema Benli ile bilrikte başlayan yeni hafta dün Zuhal Keleş ile devam etmişti. Dün de Şenay Korkmaz Aslan yarışmıştı. Bugün ise sıra Filiz Aslan'a geldi. Kadir Ezildi ile birlikte önce temizliğe ardından da yemeğe koyulacak isim Filiz Aslan oldu. Deneyimli yarışmacı kendisine verilen sürede en yüksek puanı elde etmek ve hafta sonunda da 15 bin liranın sahibi olmak amacında. Peki, Filiz Aslan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 28 Ekim Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim'de bugün neler olacak?

Gaziantep etabının sürdüğü En Hamarat Benim'in dördüncü bölümü bugün yayınlanacak. Kadir Gaziantep'in meşhur hamamlarından birine gitti. Buradak temizlendi, hellak elinden geçti ve herkesi güldürmeyi başardı. Ayrıca dış sese İstanbul dışına çıkmayacağına dair tövbe etti. Filiz Aslan'ın mutfağında kullandığı aletlere de "kadın evde sanayi devrimi yapmış" dedi. Hepsi ve daha fazlası yeni bölümde.

En Hamarat Benim Filiz Aslan


En Hamarat Benim Filiz Aslan kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Filiz'in puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Tecrübeli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.