En Hamarat Benim 29 Ekim Cuma puanları kim birinci oldu? | Yüksel Dörtdişli kaç puan aldı

En Hamarat Benim 29 Ekim Cuma puanları kim birinci oldu? | Yüksel Dörtdişli kaç puan aldı
Türkiye'nin en hamarat ve hijyenik yarışmacılarını bir araya getiren ve onların mücadelesini ekranlara taşıyan En Hamarat Benim'de 55. bölümle birlikte 11'inci hafta bitiyor. Pazartesiden bu yana devam eden rekabetin sonunda yarışacak isim ise Yüksel Dörtdişli. Hafta başından beri izleyenler tarafından ilgiyle takip edilen 60 yaşındaki yarışmacının performansı sonrasında haftanın galibi açıklanacak. Yüksel Dörtdişli kaç puan aldı? En Hamarat Benim 29 Ekim Cuma puanları haberimizde bulunuyor.

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunacağı “En Hamarat Benim” hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alacak. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. En Hamarat Benim'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yaşanıyor. Pazartesi günü başlayan 11'inci haftada sırasıyla Sema Benli, Zuhal Keleş, Şeynay Korkmaz Aslan ve son olarak da Filiz Aslan yarışmıştı. Dört gün boyunca devam eden rekabetin ardından bugün ise Yüksel Dörtdişli önce temizlikte sonra da sofrasında marifetlerini sergileyecek. 15 bin liranın sahibini bulacağı bir finalde daha kazanan açıklanacak. Kadir Ezildi'nin vereceği puanlarla birlikte birinci belirlenecek. Peki, Yüksel Dörtdişli kaç puan aldı? En Hamarat Benim 22 Ekim Cuma puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Yüksel'in menüsü

Programın 55. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Yüksel'in yemekleri merak konusu haline geldi. 5 çayında misafirlerinin yanı sıra Kadir Ezildi'ye de ev sahipliği yapacak olan deneyimli yarışmacının her anı puana çevirmesi gerekiyor. Evlere temizliğe gittiğini ve kısa sürede tamamlayıp çıktığını ifade edene deneyimli yarışmacının bunu milyonlara kanıtlaması bekleniyor. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Yüksel Dörtdişli


 

En Hamarat Benim Yüksel kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Yüksel'in puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Deneyimli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.