En Hamarat Benim 29 Kasım Pazartesi puanları | Salise kaç puan aldı?

En Hamarat Benim 29 Kasım Pazartesi puanları | Salise kaç puan aldı?
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri izleyenleri televizyon başına kilitleyen En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı ve hamarat yarışmacıların hafta boyunca kendi günlerinde yarışarak birincilik mücadelesi vereceği zorlu rekabetin ilk gününde Salise Daltaban Peliton marifetlerini gösterecek. Peki, Salise Daltaban Peliton kaç puan aldı? En Hamarat Benim 29 Kasım Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumu ve birbirlerine karşı mücadele veren 5 yarışmacının hünerleri ile renkli bir yarışma halian gelen En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı isimlerin pazartesi gününden cumaya kadar girişecekleri rekaberi seyrciler sabırsızlıkla bekliyor. Herkes cuma günü kimin birinci olacağını tahmin etmeye çalışırken ilk bölümde yarışacak isim Salise Daltaban Peliton olarak açıklandı ve fragmanda yayınlandı. Peki, Salise Daltaban Peliton kaç puan aldı? En Hamarat Benim 29 Kasım Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Salise'nin menüsü

Yarışmanın ilk anından son saniyesine kadar mücadele verebilmek adına kolları sıvayacak olan Salise Hanım hakkında binlerce sorgulama gerçekleştirildi. Sebebi de neredeyse Kadir Ezildi'ye karşı verdiği cevaplardı. Kendisi hakkında sosyal medyada çok yorum yazıldı. Akrabaları da bu polemiklere katıldı. İlk etapta temizlikle yarışacak deneyimli yarışmacı ardından mutfakta ellerinin hamaratlığını gösterecek. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


en hamarat benim salise


 

En Hamarat Benim Salise kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Salise'nin puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Deneyimli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.