En Hamarat Benim 3 Kasım Çarşamba puanları | Derya Çetin kaç puan aldı?

En Hamarat Benim 3 Kasım Çarşamba puanları | Derya Çetin kaç puan aldı?
FOX TV ekranlarında yayınlanamaya devam eden bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu maratonun bugünkü yarışamcısı Derya Çetin oldu. Kendisine verilen sürede en yüksek puanı almaya çalışacak güzel yarışmacının performansı merak konusu. Peki, Derya Çetin kaç puan aldı? En Hamarat Benim 3 Kasım Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor..

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim'de yeni gün başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunduğu En Hamarat Benim hafta içi her gün FOX ekranlarındaki yerini alıyor. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. FOX TV ekranlarıdna yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de 12'inci haftanın üçüncü bölümü bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaştığı zorlu maratonun yeni gününde Derya Çetin yarışacak. Deneyimli yarışmacının performansı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Derya Çetin kaç puan aldı? En Hamarat Benim 3 Kasım Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor..


 

En Hamarat Benim Derya'nın menüsü

Yarışmanın ilk anından son saniyesine kadar mücadele verebilmek adına kolları sıvayacak olan Melek Hanım hakkında binlerce sorgulama gerçekleştirildi. Üçüncü günde yarışacak olan Derya Çetin, daha önce organizasyon şirketinde çalıştığını ve belirli bir kitleye hitap ettiklerini söyledi. Ayrıca perdeleri Kadir Ezildi tarafından demode bulundu. Eşinin bekar evinden gelen perde olduğunu söyleyen Çetin, eğlenceli anlarla fragmanda yer aldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


en hamarat benim Derya Çetin


 

En Hamarat Benim Derya kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Derya'nın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.