En Hamarat Benim 30 Kasım Salı puanları | Songül Sarı kaç puan aldı?

En Hamarat Benim 30 Kasım Salı puanları | Songül Sarı kaç puan aldı?
FOX TV ekranlarında her hafta milyonların karşısına çıkmaya devam eden ve 15 bin liralık çetin bir mücadeleye sahne olan En Hamarat Benim'de yeni haftanın ikinci günü televizyondaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla cuma günü ödül alabilmek adına yarıştıkları programda bugün Songül Sarı ter dökecek. Peki, Songül Sarı kaç puan aldı? En Hamarat Benim 30 Kasım Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en hijyenik ve lezzetli yarışması olmaya devam eden En Hamarat Benim'de yepyeni bir bölüm daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde önce temizlik yaptıkları ardından da mutfağa girdikleri zorlu maratonun yeni gününde yine kıran kırana bir rekabet izleyicileri bekliyor. Dün Salise'nin puanlarını almasının ardından bugün sıra Songül Sarı'ya geldi. Güzel yarışmacı elinden gelenin en iyisini yaparak ödülle eve dönmek istiyor. Peki, Songül Sarı kaç puan aldı? En Hamarat Benim 30 Kasım Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Songül Sarı'nın menüsü

Bugün marifetlerini milyonlar karşısında sergileyerek 15 bin liranın sahibi olmak isteyen genç yarışmacı oldukça zor bir gün geçirecek. Kendisi için tanınan sürede temizliği tamamlayarak sonrasında mutfağa girecek Songül Sarı, rakiplerine en iyi menüyü çıkarmak istiyor. Kendisinin hazırlayacağı yemekler de merak konusu oldu. Sarı'nın bugün yarışacağı lezzetler haberimize eklenecek.

en hamarat benim songül sarı

en hamarat benim songül sarı


en hamarat benim songül sarı


en hamarat benim songül sarı


 

En Hamarat Benim Songül kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan  Songül puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimize güm sonunda eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.