En Hamarat Benim 6 Aralık Cuma puanları | Şenay kaç puan aldı?

En Hamarat Benim 6 Aralık Cuma puanları | Şenay kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından En Hamarat Benim'de 17'inci haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların temizlikte ve mutfakta ter döktüğü zorlu maratonun ilk gününde yarışacak isim belli oldu. Buna göre Şenay Hanım 15 bin lira için kendi evinde kolları sıvayacak. Peki, Şenay kaç puan aldı? En Hamarat Benim 6 Aralık Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumu ve birbirlerine karşı mücadele veren 5 yarışmacının hünerleri ile renkli bir yarışma halian gelen En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı isimlerin pazartesi gününden cumaya kadar girişecekleri rekaberi seyrciler sabırsızlıkla bekliyor. Herkes cuma günü kimin birinci olacağını tahmin etmeye çalışırken ilk bölümde yarışacak isim Şenay Hanım olarak açıklandı ve fragmanda yayınlandı. Peki, Şenay kaç puan aldı? En Hamarat Benim 6 Aralık Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Şenay kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Şenay'ın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Deneyimli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.


en hamarat benim şenay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.