En Hamarat Benim 6 Ekim Çarşamba puanları | Melike Köprücü kaç puan aldı?

En Hamarat Benim 6 Ekim Çarşamba puanları | Melike Köprücü kaç puan aldı?
FOX TV ekranlarının sevilerek izlenen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilemeye devam ettiği zorlu maratonda bugün Melike Köprücü yarışacak. Kendisi 15 bin lirayı kazanmak adına önce temizliğini sonra yemeklerini konuşturmak istiyor. Peki, Melike Köprücü kaç puan aldı? En Hamarat Benim 6 Ekim Çarşamba puanları haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunuculuğunu üstlendiği En Hamarat Benim'de yeni bir bölüm heyecanı daha yaşanıyor. İlk gün yarışan Selma Baltacı Gürbüz'ün ardından dün de Edanur Aksu kendisine verilen sürede önce temizliğini yapıp ardından da mutfakta menüsünü hazırlayarak rakipleri ve Kadir Ezildi'nin karşısına çıkmıştı. Sıra bugün Melike Köprücü'de. Genç yarışmacı evinde konuk edeceği diğer yarışmacıların karşısında yeteneklerini ortaya koymak ve 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Peki, Melike Köprücü kaç puan aldı? En Hamarat Benim 6 Ekim Çarşamba puanları haberimizde.


En Hamarat Benim Melike'nin menüsü

Programın 37. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Melike'nin alacağı puanlar ilgi odağı haline geldi. Sebebi önce Selma Baltacı Gürbüz ardından da Recep Uçar'ın kendisi hakkında yüksek beklentilerinin olmaması. Özellikle sırasını geçiren Selma Hanım'ın bu çıkışı çok konuşulacak gibi gözüküyor. 8.5 senelik gelin olan Melike ise elinin ayarına ve bilgisine güveniyor. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.
 

melike köprücü



En Hamarat Benim Melike kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Melike'nin puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.