En Hamarat Benim 7 Ekim Perşembe puanları | Gönül Hayal kaç puan aldı?

En Hamarat Benim 7 Ekim Perşembe puanları | Gönül Hayal kaç puan aldı?
Her gün binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen En Hamarat Benim'de yeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı zorlu maratonun yeni yarışmacısı Gönül Hayal olarak açıklandı. Deneyimli yarışmacının performansı da merak konusu oldu. Peki, Gönül Hayal kaç puan aldı? En Hamarat Benim 7 Ekim Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Haftanın beş günü boyunca Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanmaya devam eden En Hamarat Benim'de rekabet tavan yapıyor. İddialı yarışmacıların kendilerine verilen sürede ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek adına verdiği mücadelede ortaya koyacakları performanslar hem kendilerinin hem de haftanın kaderini belirleyecek. Bu sebeple de her saniye kritik önem taşıyor. Bugünün yarışmacısı Gönül Hayal olarak belirlendi. Peki, Gönül Hayal kaç puan aldı? En Hamarat Benim 7 Ekim Perşembe puanları haberimizde yer alıyor. 

En Hamarat Benim Gönül'ün menüsü

Programın 39. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Gönül'ün alacağı puanlar ilgi odağı haline geldi. Sebebi önce sunucu Kadir'in evde bulduğu tozlar ve lekeler oldu. Melike Hanım; "Yok böyle bir koku" tepkisini verdi. Ayrıca çamaşır makinesinin deterjan haznesindeki kireçler de Ezildi tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Çok eğlenceli ve bir o kadar da gergin olmaya aday bölüm izleyicileri bekliyor. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Gönül

En Hamarat Benim Gönül kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Gönül'ün puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Tecrübeli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.