En Hamarat Benim Arzum kimdir? Arzum Karakuşluoğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Arzum kimdir? Arzum Karakuşluoğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmaya aday En Hamarat Benim'de 2. haftanın son günün gelindi. Final bölümünde yarışmacıların alacakları puanlar kaderlerini etkileyecek. Kadir Ezildi de birinciyi açıklayarak 15 bin lirayı verecek. Bugün ödül kazanmak isteyen yarışmacı ise Arzum Karakuşluoğlu oldu. Peki, En Hamarat Benim Arzum kimdir? Arzum Karakuşluoğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan En Hamarat Benim'in yeni haftası da sona eriyor. Pazartesi günü Vildan Koç ile başlayan zorlu maratona bugün Arzum Karakuşluoğlu nokta koyacak. Deneyimli yarışmacı kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisni yaparak hem rakipleri ve Kadir Ezildi'den en yüksek puanı almak hem de 15 bin lirayı kazanarak evine şampiyon dönmek istiyor. Güzelliği ile de dikkat çeken Arzum Hanım için araştırmalar gerçekleştiriliyor ve hakkındaki bilgiler öğrenilmeye çalışılıyor. Peki, En Hamarat Benim Arzum kimdir? Arzum Karakuşluoğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Arzum Karakuşluoğlu kimdir?

Programın ilk gününde giydiği limon rengi askılı kıyafeti ve beyaz pantolonu ile izleyenlerin karşısına çıkan Arzum Karakuşluoğlu dört bölüm boyunca adından en çok söz ettiren isimlerden biri oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de yarışma saatlerinde bir hayli fazla araştırılıyor.

  • 50 yaşında
  • Özel bir bankadan emekli oldu
  • Temizliğinin dillere destan olduğunu söyledi
  • Yemekteki marifetlerini de milyonlara ispat etmek istiyor
  • Mutfağa girmekten ve yemek yapmaktan çok hoşlanıyor
  • Kendi günündeki temizliği eleştirilerin odağı haline geldi

En Hamarat Benim Arzum Karakuşluoğlu

En Hamarat Benim Arzum Karakuşluoğlu


 

En Hamarat Benim Arzum Karakuşluoğlu Instagram hesabı

Yarışmaya katılan isimlere dair en çok merak edilen konulardan bir tanesi de sosyal medya hesapları. Bugün hünerlerini sergilemek üzere bezi eline alıp bitirdikten sonra mutfağa girecek olan Arzum Karakuşluoğlu'nun Instagram hesabı bulunmaktadır. Ancak kendisini takip etmeyenlere fotoğrafları kapalıdır.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.