En Hamarat Benim Atife Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Atife Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışma programı En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha başladı ve ilk gün geride kaldı. Şenay Özdemir'in ardından yarışacak yeni isim Atife Yılmaz olarak açıklandı. Kendisi hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Atife Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Birbirinden iddialı yarışmacıların boy göstermeye devam ettiği En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha devam ediyor. Dün başlayan 17'inci haftanın ilk gününde Şenay Özdemir kendisine verilen sürede elinden geleni yaptı ve puanlarını aldı. Sıra Atife Yılmaz'a geldi. Deneyimli yarışmacı 15 bin lirayı evine götürebilmek adına elinden geleni yaparak ipi göğüslemek istiyor. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, En Hamarat Benim Atife Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.




En Hamarat Benim Atife Yılmaz kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 81. bölümde yarışacak Atife Yılmaz 41 yaşında. Aslen Erzurumlu. Ev hanımı. 3 çocuk annesi. Çok temiz ve titiz olduğunu, kimsenin evinde toz bulamayacağını söyledi.


En Hamarat Benim Atife Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.