En Hamarat Benim Aynur Ceviz kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Aynur Ceviz kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin sevilerek seyredilen ve her bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitleyen yarışması En Hamarat Benim'de yepyeni bir haftanın beş yarışmacısı açıklandı. O isimler arasında Aynur Ceviz de vardı ve kendisi hakkında pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Aynur Ceviz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Başlayan yeni haftasıyla birlikte ekranlardaki yerini almaya devam eden En Hamarat Benim son günüyle yine seyircileri televizyon başına kilitleyecek. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. FOX TV ekranlarıdna yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de 16'ıncı haftanın son bölümü ekranlarda lezzet ve hijyen rüzgarı estirecek. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaştığı zorlu maratonda bugün Aynur Ceviz yarışacak. Güzel yarışmacının performansı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Aynur Ceviz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Aynur Ceviz kimdir?

Final gününde kendisine verilen sürede önce temizliğini yapacak ardından da yemek için kolları sıvayacak olan Aynur Ceviz 52 yaşında. Aslen Çorumlu ve evli. Ev hanımı. Detaylı temizlik yaptığını ve çok iyi oklava kullandığını söyledi.


aynur ceviz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.