En Hamarat Benim Aysel kimdir? Aysel Kaya kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Aysel kimdir? Aysel Kaya kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Birbirinden iddialı yarışmacıları, renkli anları ve 15 bin liralık ödülü ile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı. Açıklanan yarışmacılar arasında Aysel Kaya güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı ve hakkında çok sayıda kişi yorumlar yazıp araştırmalarda bulunuyor. Peki, En Hamarat Benim Aysel kimdir? Aysel Kaya kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Beş gün boyuna yaşanacak rekabette yer alarak kendisine verilen sürede yemek ile temizliğini yapacak Aysel Kaya hakkında en çok söz edilen isimlerden biri oldu. İlk andan itibaren güzelliği ile ön plana çıkmayı başaran Kaya hakkında programın Instagram hesabına yorum yazıldı ve araştırmalar yapıldı. Yorumlarıyla da fark yaratan genç yarışmacıya dair bilgiler merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Aysel kimdir? Aysel Kaya kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Önce temizlik sonra yemek

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunacağı “En Hamarat Benim” hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alacak. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifimiz Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılarımız bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacımız büyük ödülün sahibi olacak. En Hamarat Benim Hafta İçi Her Gün 13.00'da FOX'ta!


en hamarat benim aysel kaya


 

En Hamarat Benim Aysel kimdir?

Pazartesiden itibaren yayınlanmaya başlayan 23'üncü haftanın yarışmacılarından biri olan Aysel Kaya 33 yaşında ve ev hanımı. Genç yaşta nikah defterine imza attı ve 13 yıllık evli. 2 çocuk annesi. Aslen Giresunlu. Yarışmadaki iddiasını "“Çok temizimdir. Temizlikte o kadar takıntılıyım ki kayınvalidem beni psikoloğa götürmek istiyor. Yeni yemekler yapmayı, denemeyi severim. Bilmiyorsam da öğrenmek isterim, onu tutturana kadar yaparım.” sözleri ile açıkladı.

Kitap okumayı ve üretmeyi çok seviyor. Mesleği eczacı kalfalığı ancak uzun süredir ev hanımı. Çalışmıyor. Yarışma öncsinde zorlu bir süreçten geçti. Yarışma kötü dönemi geride bırakmak adına önemliydi ve bunu da başardı. Hayata yeniden adapte olan ve eski gülen Aysel'i geri getiren beş günlük bu mücadele kendisine çok şey kattı. Dostluklarını ve ailesini farklı bir noktaya koyan genç yarışmacı; 'Herkesin bir süper kahramanI vardır' diyor. Haksızlığa tahammülü bulunmuyor. Hayatına girdiği insanlarda iz bıraktığını ve bunların unutulamayacağını ifade ediyor. Tutamayacağı sözler vermek, insanları yarı yolda bırakmak ona göre değil. Neşeli de olsa kırılgan bir yapısı var. En ağır sözlere gülüp geçer ancak yeri geldiğinde ufak bir şeyden dolayı üzülebilir. Türk kahvesi favroisi. Çevresindekilere birçok kez şans vermesi hayata ne kadar pozitif baktığını gösteriyor. Geziyor ve eğlenmeyi de en iyi şekilde yapıyor. İki kızı ve eşi ile dünyanın en değerli hazinesine sahip olduğunu ve kendisini çok şanslı hissettiğini dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.