En Hamarat Benim başvuru formu | En Hamarat Benim'e nasıl başvuru yapılır?

En Hamarat Benim başvuru formu | En Hamarat Benim'e nasıl başvuru yapılır?
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından FOX TV'de bu sezon yayınlanmaya başlayacak olan En Hamarat Benim yarışmacılarını arıyor. Kadir Ezildi'nin renkli sunumu ve iddialı isimlerin mücadelesiyle renklenecek programa katılmak isteyenler araştırmalara başladı. Peki, En Hamarat Benim'e nasıl başvuru yapılır? Sorulan sorular neler? En Hamarat Benim başvuru formu haberimizde yer alıyor.

İki sezondur Temizlik Benim İşim ile evlere konuk olan Kadir Ezildi, televizyon ekranlarında oldukça fazla sevildi. Ünlü sunucu her geçen gün daha da fazla kişi tarafından izlenmeye devam ediyordu. Sezonun finalle birlikte sona ermesinin ardından önümüzdeki ay kaldığı yerden izleyicilerinin karşısına çıkması bekleniyordu ama olmadı. Bu kez temizliğin de içinde yer aldığı komple bir formatla yayınlanacak yarışmaya "En Hamarat Benim" yayın hayatına merhaba diyecek. Yarışmaya katılmak isteyenler de sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim'e nasıl başvuru yapılır? Sorulan sorular neler? En Hamarat Benim başvuru formu haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim nasıl başvuru yapılır?

FOX TV ekranlarında yer alarak yarışma heyecanını yaşamak, rakiplerini geride bırakarak birinci olmak ve para ödülünü kazanmak isteyenler için başvurular büyük önem taşıyor. Öncelikle www.enhamaratbenim.tv adresine girerek karşısınza çıkan ve haberimizin de devamında bulunan (alttaki formu doldurmayın) soruları yanıtlamanız gerekmektedir. Burada verdiğiniz cevaplar yarışmaya alınacağınızın garantisi değildir ancak her doğru ve etkili cevap sizi programa bir adım daha yaklaştıracaktır. Ve her şeyim sonunda fotoğraf eklemeyi unutmayın. 

en hamarat benim
 

En Hamarat Benim Başvuru Formu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum