En Hamarat Benim Betül Aslantaş kimdir? Kaç puan aldı? 21 Aralık Salı puanları

En Hamarat Benim Betül Aslantaş kimdir? Kaç puan aldı? 21 Aralık Salı puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha başladı ve sıra ikinci güne geldi. Gülistan Yiğit'in ardından bugün yarışacak isim Betül Aslantaş olarak belirlendi. Kendisi hakkındaki araştırmalar da sürüyor. Peki, En Hamarat Benim Betül Aslantaş kimdir? Kaç puan aldı? 21 Aralık Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenleri televizyon başına kilitleyen En Hamarat Benim'de nefes kesen maraton sürüyor. Başarılı olabilmek adına yarışan beş yarışmacının performansını serglediği zorlu rekbaette alınacak her puan büyük önem taşıyor. Gülistan Hnaım'dan sonra daha önce ekranlarda boy gösteren bir isim önce temizliği sonra yemeği ile mücadeleye girişecek. Betül Aslantaş rakiplerini geride bırakabilmek adına çaba gösterecek. Peki, En Hamarat Benim Betül Aslantaş kimdir? Kaç puan aldı? 21 Aralık Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Betül Aslantaş kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 92. bölümde yarışarak 15 bin lirayı kazanmak isteyen Betül Aslantaş 35 yaşında. 2 çocuk annesi. Yemek yazarlığı yapıyor. Günde neredeyse 5 kez evini temizleyip süpürüyor. Bir yemeğin içinde hangi malzemelerin bulunduğunu ve onların tarihçelerini kaleme alıyor. 7 kuşak İstanbullu ve aynı zamanda aksesuar firması var. Daha önce Misafirim Var, Yemekteyiz ve Benim Yemeğim'e katıldı.


en hamarat benim betül aslantaş

en hamarat benim betül aslantaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.