En Hamarat Benim Birsen Güvenç kaç puan aldı? 27 Eylül Pazartesi puanları

En Hamarat Benim Birsen Güvenç kaç puan aldı? 27 Eylül Pazartesi puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni hafta bugün başlıyor. Beş hamarat yarışmacının kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yapabilmek adına vereceği mücadelede boy gösterecek ilk isim belli oldu. Buna göreBirsen Güvenç rakipleri ve Kadir Ezildi'yi ağırlayarak puanlarını alacak. Peki, En Hamarat Benim Birsen kaç puan aldı? En Hamarat Benim 27 Eylül Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin sevilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir haftanın daha ilk günü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı beş ismin yarışarak en yüksek puanı almaya çalıştığı zorlu maratonda hünerlerini sergileyecek ilk yarışmacı Birsen Güvenç oldu. Yayınlanan fragmanda halinden mennun görünen ve dobralığının yanı sıra kaynanası hakkındaki sözleri ile çok konuşulan genç yarışmacının performansı da merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Birsen kaç puan aldı? En Hamarat Benim 27 Eylül Pazartesi puanları haberimizde bulunmaktadır.


En Hamarat Benim Birsen'in menüsü

Programın 31. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Birsen'in alacağı puanlar ilgi odağı haline geldi. Sebebi ise iddialı bir giriş yapması. Enerjisini izleyicilere de yansıtarak hem onlar tarafından takdir görmek hem de birinciliği edle etmek isteyen Birsen, kayınvalidesinin hediyelerini anlattıkça daha da keyifleni ve kendini burada kanıtlamayı hedeflediği için geldiğini anlattı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


en hamarat benim birsen

en hamarat benim birsen

en hamarat benim birsen


En Hamarat Benim Birsen kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Birsen'in puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.