En Hamarat Benim Burcu Dağdeviren kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Burcu Dağdeviren kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansları ile 15 bin lirayı kazanmak adına çabaladıkları zorlu rekabette Burcu da kendi gününde marifetlerini sergileyecek. Fragman yayınlandıktan sonra da hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, En Hamarat Benim Burcu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Beş gün boyuna yaşanacak rekabette yer alarak kendisine verilen sürede yemek ile temizliğini yapacak Burcu Dağdeviren hakkında en çok söz edilen isimlerden biri oldu. İlk andan itibaren güzelliği ile ön plana çıkmayı başaran Dağdeviren hakkında programın Instagram hesabına yorum yazıldı ve araştırmalar yapıldı. Yorumlarıyla da fark yaratan genç yarışmacıya dair bilgiler merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Burcu kimdir? Burcu Dağdeviren kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


 

Önce temizlik sonra yemek

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunacağı “En Hamarat Benim” hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alacak. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifimiz Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılarımız bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacımız büyük ödülün sahibi olacak. En Hamarat Benim Hafta İçi Her Gün 13.00'da FOX'ta!


burcu dağdeviren


 

En Hamarat Benim Burcu kimdir?

Yeni haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Burcu Dağdeviren fragmanda rakibine yardım etmek istediği anlarda gözüktü. Gülsen Hanım'ın taşan kahvesi sonrasında tepsisini taşımayı teklif etti ancak ret yanıtı aldı. Kolundaki ve boynundaki altınları da dikkat çekti. İstanbul'da doğup yaşayan güzel yarışmacı 26 yaşında. Annesi Gaziantepli, babası Kahramanmaraşlı. Ortaöğretim mezunu. 3 çocuk annesi.


burcu dağdeviren

burcu dağdeviren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.