En Hamarat Benim Çağla Kurtuluş kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Çağla Kurtuluş kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Birbirinden iddialı ve güçlü yarışmacıların performanslarını sergileyerek birincilik mücadelesi verdiği En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha sona eriyor. Dört gün boyunca puanlarını alan yarışmacıların ardından bugün Çağla Kurtuluş yarışacak. Peki, En Hamarat Benim Çağla Kurtuluş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de haftanın son günü başlıyor. Hamarat ve iddialı yarışmacıların kendi günlerinde marifetlerini gösterdiği, diğer bölümlerde ise yorumlarıyla eleştiriler veya övgülerde bulunduğu programın yeni gününde yarışacak isim de belirlendi. Buna göre final gününde Çağla Kurtuluş yarışacak. Kendisine güvenenleri mahcup etmek istemeyen ve 15 bin lira ile evine dönmeyi palanlayan Çağla Hanım hakkında bugün çok sayıda kişi internet başına geçerek araştırmalarda bulunuyor. Peki, En Hamarat Benim Çağla kimdir? Çağla Kurtuluş kaç puan aldı? 16 Aralık Perşembe yarışmacısını tanıyalım..


En Hamarat Benim Çağla kimdir?

Bugün marifetlerini milyonalr önünde sergileyerek birincilik elde etmek isteyen Çağla Kurtuluhl 26 yaşında. Aslen Kastamonulu. 7 yıllık evli. 2 yaşında bir çocuk annesi. Ev hanımı. Uykusundan feragat edip geceye kadar temzilik yaptığını söyledi. Ayrıca yemekler için de şehir şehir gezdiğini anlattı. Beyaz koltuklar ve oğlunun yaramazlığına rağmen temizliğinin çok iyi olduğunu dile getirdi.


En Hamarat Benim Çağla

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.