En Hamarat Benim Cemile Canan Teber kaç puan aldı? 18 Ağustos Çarşamba puanları

En Hamarat Benim Cemile Canan Teber kaç puan aldı? 18 Ağustos Çarşamba puanları
Pazartesi günü yayın hayatına başlayan En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş kadının rekabetinde gözler bugün yarışacak yarışmacıya çevrildi. Seda Çelik ve Zeynep Günkan'ın ardından bugün Cemile Canan Teber kendisine verilen sürede en yüksek puanı alabilmek adına mücadele edecek. En Hamarat Benim Cemile Canan Teber kaç puan aldı? En Hamrat Benim 18 Ağustos Çarşamba puanları

Televizyon ekranlarının çiçeği burnunda yarışması En Hamarat Benim'de yeni bölüm izleyicilerin karşısına çıkıyor. Beş kadının rekabetindeki amansız mücadeleye tanıklık edilecek programda izleyiciler üçüncü günün yarışmacısı Cemile Canan Teber'in performansını izleyecek. Başarılı olabilmek adına kolları sıvayacak güzel yarışmacının alacağı puanlar cuma günkü kaderini etkileyecek. Her anı büyük bir çekişmeye sahne olacak zorlu maratonun sonunda istediğini elde edebilmek isteyen Teber temizlik ve yemekte kendisini milyonlara ispat etmek amacında. Yarışmayı izleyenler de heyecanla yeni bölümü bekliyor. Peki, En Hamarat Benim Cemile Canan Teber kaç puan aldı? 18 Ağustos Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Cemile Canan Teber'in menüsü

Programın 3. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Cemile Canan Teber'in performansı merak konusu oldu. Mutfakta yaşadığı telaş ve hangame ile birlikte daha program yayınlanmadan dikkat çeken ve adından söz ettiren yarışmacı hakkında binlerce yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak Cemile'nin menüsü ve puanları haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Cemile Canan Teber

En Hamarat Benim Cemile Canan Teber
 


En Hamarat Benim Cemile Canan Teber kaç puan aldı? Puan Durumu

FOX TV'nin çiçeği burnunda yarışması En Hamarat Benim'de yarışacak olan Cemile Canan Teber puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberiöizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.