En Hamarat Benim'de kim kazandı? 26 Kasım En Hamarat Benim birincisi kim

En Hamarat Benim'de kim kazandı? 26 Kasım En Hamarat Benim birincisi kim
Türkiye'nin en çok sevilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha sona eriyor. 15'inci haftanın son gününde gözler açıklanacak puanlara ve oluşacak sıralamaya çevrildi. Final etabında birinci sırayı alacak isim 15 bin liranın da sahibi olacak. Peki, En Hamarat Benim'de kim kazandı? 26 Kasım En Hamarat Benim birincisi kim? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarındaki yerini almaya devam eden En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha tamamlanıyor. Pazartesiden bu yana yarışan beş yarışmacının korakor rekabetine sahne olan ve mücadelesi ile de büyük bir heyecan yaşatan programın son gününde Medine Gitmez önce temizlik ardından da yemek konusunda yeteneklerini sergileyecek. Rakiplerinin puanlamasıyla birlikte ilk etap sona erecek. Haftanın kazananını ise Kadir Ezildi'nin puanları belirleyecek. Herkesin amacı birincilikle birlikte 15 bin lirayı elde edebilmek. Peki, En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? En Hamarat Benim 26 Kasım Cuma puanları haberimizde yer alıyor.


 

EN HAMARAT BENİM'DE KİM KAZANDI?

Bu hafta yarışmada sırasıyla Zeliha Asan, Elif Seven, Gökçenur Yurttaş, Kadriye Karataş ve Medine Gitmez yarıştı. 26 Kasım En Hamarat Benim birincisi henüz açıklanmadı. Birinci belli olduğu zaman habere eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.