En Hamarat Benim Duygu Arslan kaç puan aldı? 25 Ağustos Çarşamba puanları

En Hamarat Benim Duygu Arslan kaç puan aldı? 25 Ağustos Çarşamba puanları
FOX TV'nin çiçeği burnunda yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş kadın yarışmacının hünerlerini sergilemeye devam edeceği zorlu maratonda bugün Duygu Arslan rakiplerini ve Kadir Ezildi'yi ağırlayarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Temzlik ve yemeğin yanı sıra misfirperverliği ile de ön plana çıkmak isteyen deneyimli yarışmacının performansı merak konusu. Peki, En Hamarat Duygu Arslan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 25 Ağustos Çarşamba puanları haberimizde yer al

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan FOX TV'de başladığı yayın hayatında çok sevilen ve her gün seyircileri ekran karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de yeni bir bölüm heyecanı daha yaşanıyor. Pazartesiden itibaren devam eden zorlu maratonda üçüncü gün yarışmacısı hünerlerini sergileyecek. Vildan Koç ve Göleser Dokuda'nın ardından bu kez sıra Duygu Arslan'a geldi. Temizlikte dip bucak girişeceği evinde sonrasında ise belirlediği konseptteki yemeklerini hazırlayarak rakiplerini ağırlamaya çalışacak. Bu esnada sofra düzeni de büyük önem taşıyor.  Bugün yayınlanacak 7. bölümde milyonları etkilemek isteyen tecrübeli yarışmacının performansı sonrasında alacağı puanlar haftanın şekillenmesi için önemli Peki, En Hamarat Duygu Arslan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 25 Ağustos Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Göleser'in menüsü

Programın 8. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Arslan'ın performansı merak konusu oldu. Oğlu hakkınd anlattığı hikaye ile daha bölüm yayınlanmadan dikkat çeken ve adından söz ettiren yarışmacı hakkında binlerce yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.

en hamarat benim duygu arslan
 


en hamarat benim duygu arslan


 

En Hamarat Benim Duygu kaç puan aldı? Puan Durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen kadınların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Duygu'nun puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Tecrübeli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberiöizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.