En Hamarat Benim Edanur Aksu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Edanur Aksu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasından yarışacak yeni isim Edanur Aksu oldu. Güzel yarışmacı hakkında birçok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Edanur Aksu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenleriyle buluşmaya devam eden En Hamarat Benim'de bugün başlayan sekizinci hafta heyecanı devam ediyor. İlk gün yarışan Selma Baltacı Gürbüz'ün ardından hünerlerini sergilemek üzere Edanur Aksu programdaki yerini alacak. Kendisi hakkında ilk andan itibaren çok sayıda araştırma yapılıyordu. Güzel yarışmacıya dair bilgileri derlediğimiz haberimizi okuyabilirsiniz. Peki, En Hamarat Benim Edanur Aksu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 


En Hamarat Benim Edanur kimdir?

Programın 37. bölümünde yarışarak 15 bin lirayı kazanmak isteyen Edanur Aksu 24 yaşında. Pazarlamacılık yapıyor. 2.5 yıllık evli ve 9 aylık bir bebeği var. Aslen Tokatlı. Yaşına inanılmaması gerektiğini ve hamarat olduğunu üstüne basa basa söyledi. Tozları bulmak için geldiğini de anlatarak iddiasını gösterdi. Instagram hesabı @mrs.edaaksu'dur.

En Hamarat Benim Edanur

En Hamarat Benim Edanur

En Hamarat Benim Edanur


En Hamarat Benim Edanur
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.