En Hamarat Benim Elif kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Elif kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV ekranlarının sevilerek takip edilen yarışması En Hamarat Benim'de 10'uncu hafta bugün başlıyor. Cuma günü 50 bölümü geride bırakacak olan fenomen yarışmanın ilk bölüm yarışmacısı Elif olarak açıklandı. Peki, En Hamarat Benim Elif kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni haftaya merhaba deniyor. Harmarat ve bir o kadar yetenekli yarışmacıların hünerlerini sergileyeceği programda beş günlük maraton Elif Hanım'ın evinde başlayacak. Kendisi hakkında ilk andan itibaren çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, En Hamarat Benim Elif kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Elif kimdir?

Bugünden itibaren ekranlardaki yerini alacak olan En Hamarat Benim'in 10'uncu haftasındaki ilk yarışmacı olarak adı fragmanda verilen Elif evinin temizliği sebebiyle eleştiri oklarının hedefindeydi. Evi kirli bulan rakiplerine karşı vereceği mücadele ile birlikte birinci olabilmek ve 15 bin lirayı evine götürmek isteyen genç yarışmacı, Kadir Ezildi ile birlikte hummalı bir çalışmaya girecek. Gün sonunda da puanlarını alarak kendi sırasını bir başka yarışmacıya devredecek.


En Hamarat Benim Elif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.